Armată americană caută măcelari pentru forţele speciale

Armată americană caută măcelari pentru forţele speciale

Forţele speciale americane vor începe să studieze elemente de măcelărie pentru a se putea integra mai uşor în rândul populaţiei afgane, relatează AFP.

Comandantul operaţiunilor speciale a lansat săptămâna trecută pe Internet un concurs pentru formarea a 132 de militari americani în domeniul “măcelăriei” adaptate la cultura islamică, informează MEDIAFAX.

Ideea este simplă: pentru a se integra mai bine în mediu, aceşti militari de elită trebuie să fie capabili să ucidă un animal, să recunoască un muşchi de o coastă şi să pregătească mâncare pentru afgani.

În afară de sacrificarea animalelor şi de activităţile de măcelărie, firma selecţionată “va trebui să îi înveţe pe participanţi să folosească ustensile şi ingrediente din bucătăria afgană şi să pregătească mâncare afgană autentică, să gătească în stilul şi modul la care se aşteaptă bătrânii satului”, detaliază anunţul, dezvăluit pe blogul specializat Danger Room.

Bineînţeles, ea va trebui să le predea forţelor speciale “metoda de sacrificare halal”.

Pentru ca o carne să fie conformă cu legea islamică, ea trebuie supusă unui ritual drastic. Animalul trebuie strangulat fără a fi anesteziat în prealabil, să aibă capul întors către Mecca şi acţiunea trebuie realizată de un musulman.

Cursul ar urma să dureze trei zile.

realitatea.net

Vizualizări: 186

Comentează