..

Scandal la mormântul Mădălinei Manole! VIDEO/FOTO

Scandal la mormântul Mădălinei Manole! Mama artistei s-a năpustit asupra lui Petru Mircea, acuzându-l că-şi plăteşte bodyguarzii din banii fiicei sale
Primii care au ajuns la cimitir au fost părinţii Mădălinei Manole, în jurul orei 11.30, însoţiţi de câteva rude, iar la scurt timp la mormânt a venit şi soţul cântăreţei, Petru Mircea, împreună cu patru bodyguarzi, ceea ce i-a deranjat foarte rău pe soţii Manole.

mama mada

Primul care a reacţionat a fost tatăl artistei care a spus la vederea bodyguarzilor: “Faceţi loc au venit trupele din Afganistan”, apoi mama Mădălinei a sărit la agenţii de pază reproşându-i ginerelui său că fiica ei a fost o mare vedetă, dar nu şi-a angajat niciodată un bodyguard şi că el îi plăteşte pe oamenii care îl păzesc din banii fiicei sale.


mama mada3
mama

“Aţi văzut-o dumneavoastră pe Mădălina Manole, în toată activitatea ei cu bodyguarzi? Ruşine! Ruşine! Eşti un nimeni, de când îţi pui tu bodyguarzi din banii fetei mele? Ia mâna de pe mine! Te rog frumos, lasă-mă! “, a strigat îndurerată Eugenia Manole către cei care o ţineau de mâini ca să nu ajungă la ginerele ei.

mama2
mama4

Soţul “Fetei cu părul de foc” a angajat patru bodyguarzi care să îl apere de părinţii Mădălinei Manole, iar în momentul în care a ajuns la cimitir şi a dat cu ochii de aceştia a spus cu voce tare: “Hai să vedem ce o să iasă!”


Petru Mircea a fost întrebat de femeile care au venit să plângă la mormântul Mădălinei Manole de ce nu îi lasă pe părinţii artistei să îşi vadă nepotul, iar soţul artistei decedate le-a întrebat: “Sunteţi fanele Mădălinei Manole sau ale părinţilor ei? Ştiu eu mai bine cum să îmi cresc copilul”.

Primul care a plecat de la cimitir a fost Petru Mircea, în timp ce rudele apropiate ale artistei încercau să o liniştească pe Eugenia Manole, spunându-i că ar fi mai bine să plece acasă.

Tatăl Mădălinei Manole a povestit ce s-a întâmplat la cimitir, în ziua în care Mădălina ar fi împlinit 44 de ani. “Lucrurile sunt destul de simple, oricum se exagerează. Ceea ce aţi văzut este o reacţie normală. Înainte de a fi soţia lui, Mădălina a fost fiica mea. Am fost la mormântul fiicei mele de ziua ei. Am vorbit cu fanii ei, care au venit cu flori la cimitir, timp în care a venit Petru Mircea, care a venit cu trupe de comando de parcă îi era teamă că se vor ridica morţii din mormânt. Eu am spus doar atât: ‘Oameni buni, haideţi să nă dăm la o parte, pentru că au venit trupele din Afganistan’. Dacă era băiat simţit se oprea la 30 de metri, pentru că ea doar el şi cu prietenul lui. Se oprea frumos la umbră, ne lăsa să ne facem treaba şi apoi se ducea şi el la mormânt. Ce le-a spus mama Mădălinei Manole bodyguarzilor? Să se ducă mai încolo, ca să ne lase să ne rugăm în linşte”, a declarat Ion Manole la Realitatea TV.


mama mada2

Ion Manole şi-a adus aminte de o altă întâmplare care i-a supărat foarte rău pe părinţii “Fetei cu părul de foc”. “Altădată l-am rugat pe acel nemernic care s-a dat prietenul Mădălinei Manole, acel iuda căruia i se spune Ciprian Antochi, să se dea 10 metri mai încolo ca să poată şi soţia mea să se roage la mormântul fiicei ei, iar el a spus că nu pleacă nicăieri pentru că nu este mormântul nostru, ci al lui Petru Mircea. Ăsta s-a gudurat ca şarpele la sânul nostru, la sânul Mădălinei, al fostului ei soţ Şerban Georgescu, iar după moartea fiicei mele s-a gudurat pe lângă Petru Mircea, pentru că el este curatorul averii fiicei mele pe care i-a lăsat-o copilului”, a mai spus tatăl cântăreţei.

Petru Mircea a comentat răbufnirea nervoasă a mamei soţiei sale moarte: “Ăştia sunt părinţii Mădălinei Manole. Ea nu merita să se vorbească aşa lângă mormântul ei. De fiecare dată când mă întâlnesc cu părinţii ei se întâmplă la fel”, a spus Petru Mircea cu lacrimi în ochi.

Auzind vorbele lui Petru Mircea pe care le-a spus reporterilor de la Realitatea TV, tatăl artistei a spus că acesta este un actor foarte bun şi că se preface.

“Nu-i plângeţi de milă lui Petru Mircea! E un actor, un artist. El a spus că noi nu o cunoaştem? El o cunoaşte doar de doi ani, noi am crescut-o. Soţia mea s-a ocupat de mormânt, el vine cu iubita lui şi mai pune două lumânări. Eu i-am spus ca atunci când vine la mormânt să mă anunţe ca să nu ne întâlnim. A spus că nu e de acord că vrea să vadă ce facem noi. Oamenii ăia nu sunt neamurile mele, au venit fiindcă erau supăraţi pe el”, a mai spus Ion Manole la Realitatea TV.

În timpul scurtei sale vizite la mormântul Mădălinei Manole, o femeie l-a înjurat pe Petru Mircea care i-a spus acesteia: “Nu drăcuiţi la mormântul soţiei mele. Nu mă porcăiţi aici, ne porcăim la poarta cimitirului”, iar unei alte femei care l-a rugat să îi lase pe Ion şi Eugenia Manole să îşi vadă nepotul: “Să o potolească cineva pe femeia asta. Eu ştiu, ca orice părinte, ce e mai bine pentru copilul meu”.

sursa: cancan.ro

foto:cancan.ro

Vizualizări: 1392

One Comment

  • asandi
    14 iulie 2011 | Permalink |

    chiar e timpit asta , care ia fost sot la marea cintareata madalina manole!

Comentează