I-au oferit prostituate în camera de hotel

I-au oferit prostituate în camera de hotel

Prezentatorul şi realizatorul TV Andrei Gheorghe a povestit că, în urmă cu zece ani, când a fost cazat la un hotel din Chişinău, recepţionerii îl sunau din zece în zece minute să-l întrebe dacă nu vrea să îi trimită “o fată drăguţă” în cameră.

Andrei Gheorghe este, după Dan Negru, al doilea prezentator român de televiziune ofertat de postul de televiziune moldovenesc Prime să lucreze la Chişinău. El prezintă emisiunea “Salutare, naţiune!”, în cadrul căreia dezbate împreună cu invitaţii săi diverse subiecte de interes general.

Revenirea la Chişinău i-a prilejuit amintiri de la prmele sale vizite în Capitala Moldovei, în urmă cu zece ani. Într-un interviu acordat publicaţiei moldovene “Vip Magazin”, Andrei Gheorghe a mărturisit că e impresionat de felul în care s-au schimbat lucrurile şi moravurile la Chişinău. “Hotelul la care stau e un hotel bun. În urmă cu 10 ani, am venit la Chişinău şi am stat într-un hotel, unde, din zece în zece minute, îmi suna telefonul şi mă întrebau dacă nu doresc o domnişoară frumoasă ca să fac sex cu ea. După ce am răspuns de vreo zece ori că nu, s-au liniştit. Acum n-am avut aşa propuneri”, a relatat Andrei Gheorghe.

Se pare însă că evenimentele din trecut au pus-o în gardă pe soţia prezentatorului, Petruţa, care este mult mai bănuitoare în privinţa fidelităţii acestuia când este plecat în deplasare la Chişinău. “Nevastă-mea, Petruţa, nu crede că am dormit aseară în hotel. Mă întreabă de ce nu i-am răspuns la telefon. Crede că am fost la gagici, dar eu chiar am fost cu băieţii”, a spus Andrei Gheorghe.

cancan.ro

vizualizări: 529

Comentează