Scandaluri care au zguduit lumea vedetelor!

Scandaluri care au zguduit lumea vedetelor!

Certuri, despărţiri cu scântei, acuzaţii de plagiat sau pur şi simplu rutină – acestea au fost motivele care i-au făcut pe mulţi artişti autohtoni, şi nu numai, să se înjure ca la uşa cortului. „apropo” vă prezintă retrospectiva celor mai scandaloase evenimente din acest an!

  • La început de an, Zdubii au fost acuzaţi că „violează” limba română, iar la scurt timp ex-chitaristul trupei, Igor Buzurniuc, a venit cu informaţii incendiare în presă, spunând că „Zdob şi Zdub nu este decât o maşină de făcut bani”.
  • Deputatul Călin Vieru şi fosta sa soţie au divorţat cu scandal, nu fără a-şi aduce unul altuia acuzaţii grave şi a-şi spăla rufele în public.
  • După cinci ani, timp în care nu şi-au vorbit deloc, Ion Suruceanu l-a acuzat pe Ian Raiburg că „i-a scuipat în suflet” şi că va refuza să cânte în spectacolele la care va fi invitat şi fostul său prieten.
  • Şi de Ziua Independenţei am avut parte de un scandal. „Millenium” şi organizatorii concertului din PMAN s-au certat la cuţite că nu s-a ţinut cont de doleanţele lor de a cânta la o oră mai târzie.
  • Victoria Lungu a fost la un pas de bătaie cu Janet Erhan, cele două aruncându-şi cuvinte grele chiar în ziua în care trebuiau să filmeze un videoclip la piesa „Două prietene”.
  • Valentina Cojocaru l-a acuzat pe reporterul „apropo” că „i-a mâncat jumătate din viaţă!”. Şi asta după ce interpreta ni s-a destăinuit că este supărată pe maestrul Nicolae Botgros.
  • Ana Barbu se judecă cu fostul primar de Stăuceni din cauza unui lot de pământ care i-a fost repartizat cu mai bine de un an în urmă de care ea nici nu ştia nimic.
  • Teodor Rădulescu, fondatorul şi conducătorul show-baletului „Teodor”, nu vorbeşte cu tatăl său, artistul Gică Rădulescu, de mai bine de şase ani. Relaţia tată-fiu s-a răcit din caza banilor.
  • Iarăşi Ian Raiburg. Artistul a fost acuzat că „strică” poporul cu piesele sale de pahar. Interpretul crede că invidioşii încearcă să-l discrediteze. Şi ca să încheie anul pe aceeaşi notă, îndrăgitul interpret a fost implicat într-un scandal cu o jurnalistă care îl acuză pe Ian Raiburg că nu scrie mai bine decât Pavel Turcu.
  • Lidia Botezatu-Dolgan este indignată de faptul că melodia „De ce plâng chitarele?” a  ajuns să fie interpretată dezastruos de Ban Bălan, considerând că acesta „trebuie dat în judecată”.
  • Deşi a decedat în urmă cu doi ani, abia acum au fost făcute publice declaraţiile scenaristului filmului „Ţiganul”, Anatolii Kalinin, vizavi de măiestria lui Mihai Volontir în domeniul muzicii, acesta acuzându-l pe artistul basarabean că nu ar avea auz muzical.
  • Un şir de declaraţii aprige precum „pleavă”, „gunoi”, „ţigani”, „trădători naţionali”, „caraghioşi”, „agenţi ai serviciilor secrete”, „mizerie”, „revoluţionari” i-au vizat pe câţiva interpreţi şi textieri de la noi care au îndrăznit să îşi exprime punctul de vedere în cadrul Adunării Generale a Autorilor din Republica Moldova. Printre aceştia se numără Nelly Ciobanu, textiera Viorica Nagacevschi, compozitorii Sandu Gorgos, Viorel Ţigănaş şi Octavian Coteţ, impresarul şi fostul nostru editorialist, Iurie Bădicu etc.

Lena NEGRU

vizualizări: 1448

Comentează