Incredibil! Încă o vedetă rănită pe pârtie | Anna Lesko şi-a rupt mâna la schi, în Franţa

Incredibil! Încă o vedetă rănită pe pârtie | Anna Lesko şi-a rupt mâna la schi, în Franţa

Blestemul partiilor de schi din străinătate continuă să facă victime printre romani. După ce Şerban Huidu s-a accidentat in Austria, Anna Lesko şi-a rupt, ieri, mana, in Franţa.

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 17.00, în staţiunea franceză Courchevel. Anna, care se afla pe pârtie cu o prietenă, a fost lovită violent de un alt schior.

«Am avut noroc cu casca»

Din cauza impactului, interpreta s-a dezechilibrat şi a căzut peste parapeţii ce delimitează pârtia, prăbuşindu-se 20 de metri într-o prăpastie. Din fericire, zăpada a atenuat loviturile, iar artista a avut mare noroc că nu s-a izbit de vreun copac, cum a fost în cazul lui Şerban Huidu.

Lesko s-a ales doar cu o fractură la mână. Chiar şi aşa, a fost imediat preluată de salvamontişti şi dusă la spitalul Moutiels, unde i s-a pus ghips. “Am avut noroc că am purtat cască de protecţie şi nu m-am lovit la cap. Mâine merg din nou la medic pentru alte investigaţii”, ne-a declarat Anna aseară.
Vlad Huidu: «Şerban vrea să se dea jos din pat»

Starea lui Şerban Huidu, care s-a ales cu o fractură craniană după ce a căzut la schi, pe o pârtie din Austria, se îmbunătăţeşte de la o zi la alta.

“E tot la Terapie Intensivă, dar într-o zonă mai liniştită. Am fost la el, am făcut nişte glumiţe, e OK! Mănâncă, bea, e foarte agitat, se mişcă încontinuu şi vrea să se dea jos din pat”, a declarat Vlad Huidu.
libertatea.ro