Nelly Ciobanu, raliuri prin oraş cu nea’Grigore!

Nelly Ciobanu, raliuri prin oraş cu nea’Grigore!

Vrea un jeep de la soţ

O călătorie cu taxi-ul prin oraş s-a transformat pentru Nelly Ciobanu într-o adevărată peripeție. De ceva timp, interpreta căuta o maşină decapotabilă pentru noul său videoclip. Într-o zi, în timp ce se afla în taxi, a văzut o brunetă frumoasă la volanul unui automobil decapotabil de culoare orange. Interpreta nu a stat mult de gânduri şi a rugat şoferul s-o urmărească.

Ar fi vrut ca în videoclip să joace soţul său

„I-am zis taximetristului: „Nea’ Grigore, te rog frumos să o ajungi din urmă ma;ina asta, am nevoie de ea!”. După ce am făcut câteva raliuri prin oraş, am ajuns-o din urmă, ne-am aliniat cu ea şi, din mers, am rugat-o să-mi dicteze numărul de telefon. Am sunat-o şi i-am spus să tragă pe dreapta. Cred că m-a recunoscut din start şi nu avea dubii să mi-l dea”, ne-a povestit, râzând, îndrăgita cântăreaţă. Astfel, artista a convins-o pe şoferiţă să accepte ca superba sa maşină să „joace” în videoclipul la piesa „Hola, helo”, în regia lui Ion Onică.

Filmările au avut loc în două locaţii, inclusiv pe şoseaua Chişinău-Leuşeni. În videoclip, Nelly Ciobanu joacă rolul unei îndrăgostite care vrea să-şi scoată prietenul la discotecă.

Fără scene de dragoste

„Partenerul meu de videoclip joacă rolul unui bărbat care mai mult munceşte decât se odihneşte. Am hotărât cu fetele să-l furăm. M-am dus după el, l-am legat la ochi, l-am urcat în maşină şi am ajuns la un club de noapte. Aş fi vrut ca în videoclip să joace soţul meu, poate mi-ar fi fost mai uşor să redau unele sentimente. Nu vă aşteptaţi la scene de dragoste sau intime”, a ţinut să precizeze interpreta. Şi, ca să-i facă o surpriză, regizorul videoclipul a asigurat-o că videoclipul va fi gata de ziua sa, adică astăzi.

Nu este pretenţioasă, dar n-ar alege „Tavria” sau „Lada”

Dacă anul trecut omagiata a dat o petrecere fastuoasă la care au luat parte vreo 90 de persoane, în acest an Nelly Ciobanu va sărbători la un restaurant, doar cu soţul său. Artista ne-a spus că soţul ei ştie foarte bine ce cadou îşi doreşte – un automobil – şi că speră ca dorinţa să i se îndeplinească. „Nu sunt pretenţioasă la automobile, dar aş alege o marcă mai bună. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar n-aş alege „Tavria” ori „Lada”. Îmi plac maşinile jeep în primul rând pentru că sunt înalte. Aş vrea să fie de culoare albastru închis, negru sau roşu”, ne-a destăinuit Nelly Ciobanu.

„apropo” îi urează îndrăgitei artiste un călduros „La mulţi ani”!

Lena NEGRU

foto: nellyciobanu.com

vizualizări: 451

Comentează