Schimbări la cârma emisiunii matinale de la Jurnal TV

Schimbări la cârma emisiunii matinale de la Jurnal TV

Ea e noua prezentatoare a „Deșteptării”!

Obişnuită cu o postură sobră şi cu invitaţi la fel de severi din cadrul Ediţiilor Speciale pe care le modera la Jurnal TV, Ilinca Avram a trecut la divertisment, prezentând „Deșteptarea” alături de Sergiu Bezniţchi. Pe lângă schimbarea de postură şi de atitudine, ea şi-a schimbat şi look-ul, care îi luminează şi mai mult diminețile.

Când mi s-a propus să fiu prezentatoarea „Deşteptării”, practic nu am stat pe gânduri. Ideea a fost o adevărată provocare pentru mine, după un an de ştiri şi emisiuni politice, unde trebuia să adopt un comportament dur şi rece. Aici este cu totul altceva”, spune Ilinca.

Chiar dacă este autocritică, ea spune că i-a plăcut cum a ieşit totul, chiar din prima. „După prima oră, când lumea a început a se trezi de dimineaţă, am primit o mulţime de sms-uri de la colegi şi prieteni. Cred că atmosfera lejeră s-a datorat întregii echipe, care m-a primit „în familie” cu braţele deschise şi cu o căldură nemaipomenită”, menţionează Ilinca.

Schimbarea posturii i-a adus şi un look nou

Şi nu trecerea bruscă de la politică la divertisment a fost cea mai dificilă misiune a Ilincăi, ci trezitul la ora 4 şi jumătate dimineaţa! „Mi-e drag somnul, mereu este nevoie de cineva care să mă telefoneze şi să mă trezească”, spune fata. Pe lângă schimbările exterioare ale „Deşteptării”, şi conceptul emisiunii a fost modificatcu rubrici noi, inedite. „Avem o rubrică în care vedete din trustul Jurnalului vor fi puse în diferite situaţii, nevoite să se descurce. Vom merge şi în vizită la personalităţi din showbizz-ul autohton, care ne vor povesti despre cartea lor preferată sau cea care i-a influențat pe parcursul vieţii”, spune noua prezentatoare, care şi-a adoptat şi un alt look, unul foarte modern şi stilat. „Am apelat la un stilist pentru o schimbare radicală, aveam nevoie ca să reîntregesc această noutate. Nu am renunţat la nuanţa roşcată pe care am avut-o, însă acum este cu mult mai deschisă, tunsă într-un bob asimetric”, conchide Ilinca Avram.

Stela DĂNILĂ