Miss Ukraina 2007 promovează moralitatea în Moldova!

Miss Ukraina 2007 promovează moralitatea în Moldova!

Lika Roman se află la Chişinău cu misiunea de promovare şi apărare a moralităţii şi valorilor familiei. Ea susţine că este virgină şi sfătuieşte tinerele să îi urmeze exemplul.

La invitaţia Asociaţiei “Pentru Familie”, Miss Ucraina 2007 a sosit în Republica Moldova împreună cu Alex Spack, un jurist din Marea Britanie, pentru o prezentare şi analiză amplă a aşa-numitor politici europene de “Egalitate şi Diversitate”, şi consecinţele acestora asupra societăţii şi culturii ţărilor europene.
Alex Spack va face o prezentare despre cum a evoluat legislaţia britanică de combatere a discriminării pe motiv de “orientare sexuală” şi ce efect negativ a avut asupra întregii societăţi, în timp ce Lika Roman îl va completa, împărtăşind experienţa sa în lupta pentru valori în Ukraina şi se va axa asupra importanţei moralităţii pentru societate.
Este virgină
Fosta Miss Ucraina face parte din cultul evanghelic şi se implică activ în campanii cu mesaj social. Ea a dezvăluit presei din Ucraina că este virgină şi susţine că toate fetele ar trebui să îi urmeze exemplul, sfătuindu-le ca până la căsătorie să nu se lase pradă tentaţiilor în acest sens.
„Este un proverb care îmi place: mai bine să înconjori băltoaca decât să te bagi în ea”, afirmă ea.
Lika Roman a mai precizat că bărbaţii din compania sa recunosc că se tem să se gândească la astfel de lucruri şi nu recurg la propuneri sau gesturi indecente. „Sunt înconjurată de oameni care îmi respectă puritatea”, a afirmat ea.
Una dintre cele mai frumoase fete de la vecinii noştri din est a fost acuzată că, deşi spune că posedă o credinţă de nezdruncinat, a defilat pe podium în costum de baie. „Costumul meu a fost cu fustă”, vine precizarea sa.
Întrebată dacă frumuseţea va salva lumea, Miss-Ucraina 2007 a este convinsă că „frumuseţea este o chestie bună, dar lumea va fi salvată de altceva!”.
Era coafeza concurentelor de la Miss
Lika Roman s-a născut la Ujgorod şi de la 8 ani frecventează, împreună cu mama sa, Biserica Eveanghelică din localitate. Ea a dezvăluit că de la acea vârstă a înţeles menirea sa şi de fiecare dată îşi îndemna colegii să se roage înainte de lucrările de control.
La 17 ani a primit trei oferte avantajoase în modelling, pe care le-a refuzat. A studiat la facultatea Relaţii Internaţionale şi a lucrat la o frizerie în oraşul său natal, iar la concursurile de frumuseţe coafa participantele. Anume aşa a fost remarcată, iar una dintre concurente i-a sugerat să se înscrie. Şi a câştigat!

M.M.

vizualizări: 150

Comentează