Campania JurnalTVerde

De ziua internţională a ecologiei echipa Jurnal Trust Media a lansat o nouă campanie – JurnalTVerde. În această zi Parcul “Valea Trandafirilor” s-a înnoit cu 300 de pomi tineri.
Echipa Jurnal TV a plantat tei şi salcâmi. Fiecare membru al echipei a avut, însă, şi motive mai personale de a sădi arbori. Spre exemplu, Val Butnaru, preşedintele Trustului, a publicat recent un roman şi a plantat copaci pentru a-i recupera pe cei sacrificaţi pentru hârtia de tipar.
Directorul general al Trustului, Adrian Gâţu, a plantat copaci pentru ca Jurnal TV să crească şi să se dezvolte, la fel ca un arbore. Cele 5 prezentatoare de ştiri sportive nu doar au sădit copaci, dar şi au strâns zeci de saci cu gunoi. Toate şi-au unit eforturile pentru un mediu curat şi sănătos. Prezentatoarea ştirilor sportive Alina Sturza speră că în urma campaniei lansate de către Jurnal Trust Media oamenii vor face acelaşi lucru – vor sădi un copac ori vor strânge gunoiul din faţa casei. “Sperăm ca munca noastră de azi să fie de mare ajutor”, a mai adăugat ea.
Danilea Jenunchi, şi ea prezentatoare a ştirilor din sport, susţine că munca efectuată este foarte plăcută şi utilă chiar. “Dacă toţi ar proceda ca noi, am avea un mediu sănătos şi curat. Nu aruncaţi hârtiile pe jos. Să înceapă de la noi schimbarea!”.
Nata Albot, producătoarea “Deşteptării” de la Jurnal TV, susţine că scopul campaniei JurnalTVerde a fost “să facem un lucru bun pentru oraşul nostru. Astăzi facem curat aici, am plantat puieţi, sâmbăta viitoare vom sădi flori prin oraş şi o să aducem băncuţe, urne de gunoi. Astfel, vom încerca să contribuim măcar cu ceva la curăţirea oraşului”.
Cu mare grijă şi dornic de un plai curat şi înverzit, primarul general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, s-a alăturat campaniei JurnalTVerde. Foarte dinamic, edilul a plantat câţiva pomi. “Acţiunea Jurnalului mă inspiră la câteva proiecte de viitor. Poate vom planta o grădină de iarnă pe acoperişul primăriei”, a conchis, zâmbind, primarul.

Campania Jurnal TVerde se va desfăşura timp de o lună.

Diana Burlacu

vizualizări: 450

One Comment

  • toff
    23 aprilie 2010 | Permalink |

    Bravo, JurnalTVerde!

Comentează