Florin Piersic: „Numai pe acel pat puteam să fac treaba aia ruşinoasă” – VIDEO

Florin Piersic: „Numai pe acel pat puteam să fac treaba aia ruşinoasă” – VIDEO

„Nu mă cert cu nimeni pentru că nu am timp să mă împac”, a dezvăluit Florin Piersic în cadrul unei ediţii speciale de la Jurnal TV.

Nu este o taină – celebrul actor iubeşte femeia. Florin Piersic este la a treia căsătorie, însă întotdeauna a avut relaţii dintre cele mai apropiate şi cu partenerele sale de scenă. Cea mai comentată a fost, de departe, „idila” cu Angela Similea. „Nu este adevărat. Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeles. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine. În general, am avut noroc cu femeile în viaţa mea. În fiecare săptămână mergeam la Budapesta ca să stau cu Anna, care juca la teatru acolo. Odată m-a întrebat un vameş de ce car după mine patul, care era atârnat sus pe maşină. I-am spus că numai pe patul ăsta pot să fac treaba aia ruşinoasă, că în alt pat nu aveam inspitaţie”, a dezvăluit Florin Piersic în cadrul ediţiei speciale moderate de Nata Albot, precizând că a rămas în relaţii de prietenie cu toate soţiile şi fostele iubite ale sale.
Vă invită la concert
Pe 28 aprilie, ora 18.00, la Palatul Naţional va avea loc concertul jubiliar al interpretei Olga Ciolacu, „Nu am timp să-mbătrânesc”. Împreună cu bunul său prieten, Florin Piersic, cântăreaţa va susţine un spectacol grandios, organizat de soţul său, Valentin Bătrânac. Vor evolua: Mihai Munteanu, Ian Raiburg, Nelly Ciobanu, Ana Barbu, Vitalie Dani, Irina şi Anatol Bivol, Gheorghe Urschi, Lidia Frunză şi Nicolae Hodină. Artiştii vor fi acompaniaţi de orchestra „Mugurel” şi Fanfara Ministerului Afacerilor Interne.


Lena Negru

vizualizări: 581

Comentează