Bote nu a mai rezistat şi a izbucnit în plâns

Bote nu a mai rezistat şi a izbucnit în plâns

Ana, fiica partenerei lui Cătălin Botezatu de la “Dansez pentru tine” a venit de la Chişinău cu un cadou pentru el şi Liuba, două chifle de pâine învelite frumos în hârtie.
La invitaţia producătorilor emisiunii, Nadejda Saviţchi şi nepoata ei, Ana au venit la Bucureşti pentru a o încuraja pe Liuba, care se pregăteşte intens alături de Cătălin Botezatu pentru duelul de vineri seară. Numai că ceea ce trebuia să fie o întâlnire fericită, s-a transformat într-una tragică, căci micuţa Ana a făcut un gest pe cât de natural pe atât de cutremurător. Ea a venit de la Chişinău cu un cadou pentru mama ei şi pentru Cătălin: două chifle, scrie cancan.ro

Chiar dacă nu are mai mult de şapte ani, micuţa a avut grijă ca bucăţile de pâine să ajungă intacte, învelindu-le frumos în hârtie. Ana a plecat de acasă cu trei chifle, dintre care una era pentru coregrafa echipei, Georgiana Rogojan, însă, pentru că i-a fost foarte foame pe drum, nu s-a putut abţine să nu mănânce una dintre ele. Pentru acest lucru, fetiţa şi-a cerut scuze cu ochii în lacrimi. Văzând toate acestea, Cătălin Botezatu a izbucnit într-un plâns din care s-a oprit cu greu şi nu s-a mai putut concentra un timp destul de lung la antrenamente.

vizualizări: 279

Comentează