..

Am fost în culisele „Deşteptării”! – FOTO

Am fost în culisele „Deşteptării”! – FOTO

„apropo” a trecut dincolo de camerele de luat vederi. Am fost, joia trecută, în culisele emisiunii matinale de la Jurnal TV, „Deşteptarea”, şi vă spunem cum e!

Din echipa care strigă „Deşteptarea!” în fiecare dimineaţă la Jurnal TV face parte Alina Stoianov, Andrei Bolocan, Sergiu Bezniţchi, Alecu Mătrăgună, Mariana Postovan şi Nata Albot, producătorul show-ului. Sunt tineri, ingenioşi, talentaţi, optimişti şi dornici de a crea în fiecare dimineaţă, o dispoziţie bună telespectatorilor Jurnal TV.
O gaşcă de prieteni
Întotdeauna, prima care ajunge în cabina de machiaj este Alina Stoianov. Timp de jumătate de oră, prezentatoarea se lasă pe mâna specialiştilor. Nu ezită nici pentru o clipă să glumească şi să ridice buna dispoziţie celor din jur.
Următorul este Andrei Bolocan, care nu ratează ocazia să-şi salute colegii cu umor. Sergiu Bezniţchi preferă să-şi facă singur look-ul. Înainte de emisune, Nata Albot, producătoarea „Deşteptării”, trece neapărat prin cabina de machiaj pentru a vedea cum arată prezentatorii. Astăzi, (n.r-18 martie), Nata a ieşit din casă fără sa-şi usuce părul. A apelat la ajutorul stilistului. Cu 10 minute înainte de start se adună cu toţii în studio. Am observat că Alina nu este într-o formă tocmai bună, dar încearcă să îşi revină şi să glumească pe seama incidentelor „minore” cauzate de micşorarea numărului de ore de somn.
Pe platoul de filmare totul se întâmplă ca între prieteni. Cu invitaţi pe măsură, materiale intrigante, echipa „Deşteptării” reuşeşte de fiecare dată să captiveze telespectatorii. Le-a reuşit şi de această dată.
Au primit nota 8
După trei ore de emisie, Sergiu Bezniţchi spune: „A fost bine, dar este loc şi de mai bine”. Cum zâmbetul pe buze, Andrei spune că a fost ok. „M-am simţit bine, ca întotdeauna!”.
Tristă, Alina nu a ezitat nicio clipă să se critice: „Am fost neatentă, nepregătită, desconcentrată. „Daţi-mi voie să mă bâlbăi!”, asta pot zice despre emisiunea de azi”.
După fiecare ediţie, Nata Albot îşi adună echipa pentru a discuta ce a fost bine şi mai puţin bine în emisie. „A fost ok. Vă trebuie mai mult efort şi energie. Pentru astăzi vă dau nota 8”, spune producătoarea „Deşteptării”.
Pe blogul său, Nata Albot scrie: „Mă trezesc la 4.30 și mă culc la pe la 2. Dorm câte 3 ore și muncesc mai mult decât orice om normal ar putea rezista ca să produc o emisiune de 3 ore în direct la tv. Am o echipă de 20 de oameni și îi iubesc enorm. Chiar dacă asta nu se vede după cum urlu la ei uneori și îi cert. Îi iubesc pentru că îmi acceptă rigorile și vor să facă televiziune la fel de mult ca și mine”.
Timp de trei ore, cât am fost cu ochii pe echipa „Deşteptării”, am observat că jurnalista ţine enorm la echipa sa. Nu ezită să-i certe, să-i laude şi să le ofere sfaturi. Supărarea nu are loc la „Deşteptarea”. Lăsăm pozele să vorbească de la sine.

Lena Negru

Vizualizări: 3928

3 Comentarii

  • razvan
    25 martie 2010 | Permalink |

    Imi place foarte mult de voi si de emisiunea voastra. Bravo

  • lena
    25 martie 2010 | Permalink |

    Nata, esti foarte frumoasa. S/o tii tot asa

  • Vanala
    8 mai 2010 | Permalink |

    Alinus esti super

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios