Urechean ar putea candida la funcţia de primar general al Chişinăului

Urechean ar putea candida la funcţia de primar general al Chişinăului

Liderul Alianţei „Moldova Noastră”, Serafim Urechean, nu exclude că la alegerile locale din 2011 ar putea candida pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău, post pe care l-a mai deţinut în perioada 1994-2005, scrie jurnal.md

„Consider că mi-am făcut datoria în Parlamentul Republicii Moldova şi anume prin faptul că i-am înlăturat pe comunişti de la guvernare. Acesta a fost scopul meu, atunci când am lăsat funcţia de primar general, pentru cea de deputat”, a spus Urechean în cadrul unei emisiuni la postul TV 7.

Serafim Urechean a menţionat că nu îi este frică să se uite în ochii alegătorilor din capitală. „La momentul respectiv trebuia să plec de la Primăria capitalei, iar lumea a înţeles asta. Mai avem puţin de lucru şi îi vom înlătura definitiv pe comunişti de pe arena politică”, spune liderul Alianţei „Moldova Noastră”.

Acesta a precizat că ar vrea să revină în fruntea Primăriei municipiului Chişinău pentru că îi place foarte mult să administreze treburile capitalei.

vizualizări: 170

2 Comentarii

  • dada
    13 martie 2010 | Permalink |

    urechean a aratat ce poate sa faca. la pensie e locul lui

  • NOI
    14 martie 2010 | Permalink |

    Vă urăm succes și vă așteptăm în funcția de Primar, poate revine orașul la normal. Sperăm astfel atmosfera din oraș să înceteze a fi una atît de liberală! (citește Scrisoarea a III-a, M.Eminescu)

Comentează