Cătălin Botezatu deoarece luptă pentru chişinăuianca noastră

Cătălin Botezatu deoarece luptă pentru chişinăuianca noastră

Cel de-al nouălea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” aruncă în ringul emoţiilor opt vedete iubite din România care promit să-şi pună la bătaie toată energia şi dedicarea de care sunt în stare pentru a schimbă în bine destinul unor oameni simpli şi necăjiţi.
Cătălin Botezatu dansează cu Liuba Savitchi (25 de ani, Chişinău), în coregrafia Georgianei Rogojan (Căprioara) pentru ca Liuba să îşi poată ajuta familia.

Liuba duce în fiecare zi o luptă continuă pentru o viaţă decentă alături de familia ei. Casa în care locuieşte împreună cu fetiţa ei, cu mama şi cu fratele ei, a trecut printr-un incendiu dezastruos în urmă cu doi ani. În acel incendiu, a murit mătuşă Liubei şi au pierdut atunci tot ce aveau. Liubei i-a fost atunci foarte greu să o ia de la capăt, să refacă casa având doar ajutorul mamei care este pensionară, fratele ei Dumitru fiind bolnav de schizofrenie şi ea având de crescut singură o fetiţă. Liuba vrea să îşi ajute întreaga familie, pentru că se descurcă cu greu din pensia mamei şi din ce mai câştigă ea dansând, banii nu le ajung pentru întreţinerea casei, pentru a-i asigura lui Dumitru tratamentele necesare şi pentru a-şi întreţine fetiţa.
Liuba vrea să îşi ajute familia a cărei singură bază este ea. Încearcă să câştige un ban dansând în diverse spectacole sau plecând cu lunile în străinătate să danseze. Ar vrea să rămână alături de fetiţa ei şi să nu mai fie plecată atât de mult, să o vadă pe Ana cum creşte, chiar dacă nu a reuşit să îşi întemeieze o familie alături de tatăl fetiţei, Valter, care locuieşte în Marea Britanie. Liuba a locuit în Londra cu Valter dar, când a rămas însărcinată, s-a întors în Chişinău unde a rămas alături de mama şi de fratele ei. Valter şi-a văzut fetiţa, pe Ana, de-abia în urmă cu doi ani.
Fratele Liubei, Dumitru în vârstă de 29 de ani, s-a îmbolnăvit la vârstă de 20 de ani şi, din cauza stresului, a început să aibă nişte crize inexplicabile. Starea lui s-a agravat, iar medicii au început să-i dea un tratament care nu prea a avut efect. Dumitru a fost diagnosticat cu schizofrenie. Liuba ar vrea să îşi ajute şi fratele să beneficieze de un tratament adecvat, într-un loc unde să se ocupe un specialist de el.

vizualizări: 645

Comentează