Ea a trasformat-o pe GaGa dintr-o brunetă anostă în superstar

Renunţase la facultate şi voia să devină renumită. Avea un nume fără nici o rezonanţă, Stefani Germanotta, şi avea o muncă de birou, chiar dacă în industria muzicală. Îi promisese tatălui ei că dacă într-un an nu devine faimoasă, îşi reia studiile universitare şi era cât pe ce să procedeze astfel dar a cunoscut-o pe solista Wendy Starland care a transformat-o în Lady Gaga.

Potrivit New York Post, ciudata solistă o consideră pe Wendy îngerul ei, care a venit şi i-a schimbat complet viaţa. Când a cunoscut-o pe aceasta, în urmă cu patru ani, GaGa era brunetă, urâţică şi chiar semăna cu artista britanică Amy Winehouse. Cânta într-o formaţie necunoscută şi nu avansa în nici o direcţie.

Atunci, Wendy a văzut în ea un mic geniu. A pus-o să slăbească şapte kilograme, să se facă blondă Lady GaGa – imagine Northfotoşi a ajutat-o să compună câteva melodii care aveau să devină hit-uri.

Mulţi s-au tot întrebat cine e în spatele celei care a devenit Lady GaGa, cine e creierul schimbărilor prin care trece vedeta încât şochează mereu. Acum se ştie, deşi Stefani Germanotta a menţionat-o mereu pe Wendy în discursurile sale, dar presa nu a prea fost interesată de omul din umbră care a dat naştere acestui fenomen muzical.

libertatea.ro

vizualizări: 311

Comentează