Cinci lucruri pe care nu le ştii despre femei

Cinci lucruri pe care nu le ştii despre femei

Femeile par mai deschise, mai sincere şi de cele mai multe ori chiar aşa sunt. Asta nu înseamnă însă că nu au şi ele secretele lor, lucruri pe care de multe ori le fac aproape instinctual, pentru că fac parte din natura lor.

Femeile numără prezervativele din cutie

Dacă te-ai gândit vreodată să foloseşti un prezervativ din cutia pe care iubita ta o ştie cu o altă femeie, ai făcut o mare greşeală, pentru că ea întotdeauna ştie exact numărul acestora şi este imposibil să nu remarce lipsa unuia.

Căutatul pe Google

Imediat cum au cunoscut un bărbat care le-a atras atenţia, reprezentantele sexului frumos îi caută numele pe Google, în speranţa că va găsi acolo vreun secret de-al lui. Prin natura lor femeile sunt foarte curioase şi dacă va găsi un lucru cât de mărunt care i-a stârnit curiozitatea va pune multe întrebări pe marginea lui, fiind totuşi foarte atente ca el să nu-şi dea seama că ştie ceva.

Trebuie să afle informaţii despre fosta

Cum site-urile de socializare sunt folosite de tot mai multe persoane, ea nu va ezita să vadă cum arată fosta lui iubită şi inevitabil se va compara cu ea şi îi va găsi defecte.

Vrea să pară expertă în sex pentru a te cuceri

Chiar dacă nu prea are experienţă sexuală nu îţi va arăta acest lucru de teamă să nu cauţi alta mai bună. Va face tot posibilul să-ţi satisfacă toate dorinţele, sperând că aşa te vei îndrăgosti de ea.

Dacă găseşti lenjeria ei intimă la tine în apartament, cu siguranţă nu a uitat-o.

Femeile nu uită niciodată să-şi pună pe ele chiloţii sau sutienul înainte să plece de la tine, aşa că dacă una dintre aceste piese a fost lăsată în apartamentul bărbatului este pentru că s-a gândit că există o “alta” care trebuie neapărat să afle de existenţa ei, scrie libertatea.ro

vizualizări: 158

Comentează