Europenii stau la rind la Radu Sirbu pentru hituri

Europenii stau la rind la Radu Sirbu pentru hituri
Radu Sirbu (ex-O-Zone) se considera un artist implinit. „Dupa ce DJ Layla a ajuns in topurile din afara, am fost <bombardat> sa fac noi melodii. Am mai contractat doar patru colaborari: doua pentru niste cintareti rusi si doua pentru unii din Marea Britanie. O sa mai astepte cei care m-au cautat din Luxemburg, Franta, Belgia, Olanda, Germania“, anunta Radu cu „modestie“, hotarit ca in acest an sa nu se lase abatut de la munca la propriul album.

Dansez pentru tine… la Radu Sirbu


Un motiv de fericire il constituie faptul ca… Centrul de arta si cultura deschis de Sirbu cu un an in urma atrage tot mai multe vedete, fie ca inregistreaza in studiouri, fie ca iau lectii de dans. „Cu David Deejay, Morris, Connect-R ma intilnesc de fiecare data cind merg acolo“, spune Radu, mindru ca afacerea ii merge ca pe roate. Tot aici vin sa-si faca antrenamentele si concurentii de la emisiunea Dansez pentru tine. Insa nu vedetele si-a propus sa le promoveze Radu, ci pe cei mici, tinerele talente. „In timpul zilei se lucreaza cu copiii, pe grupe. Cei mici se pot inscrie la centrul meu, inca de la virsta de trei ani. Seara au ore adultii. Si fetita mea studiaza dansul si muzica aici si ii place foarte mult“, povesteste Radu.

„Mi-e foarte dor de Moldova“


In acest context, Radu mai are un singur dor… Anul trecut, dupa mai multi ani de asteptare, Radu Sirbu a primit in sfirsit cetatenia romana. Acum, ca e „de-al nostru“ si are actele in regula, brusc, artistului a inceput sa i se faca dor de tara natala: „N-am mai fost acasa de foarte mult timp. Mi-e foarte dor de Moldova, dar nu am ce sa fac, am multa treaba aici, in Romania, asa ca o sa mai dureze ceva pina voi face aceasta calatorie. Totusi, sper ca anul acesta sa ajung“, mai spune Radu.
vizualizări: 450

3 Comentarii

  • dada
    1 februarie 2010 | Permalink |

    Mojno podumati, preamo se imbulzesc la usa lui radu. sa mori de ras nu alta!

  • Elena
    13 martie 2010 | Permalink |

    Din toate piesele pe care le-a compus Radu imi place numai una care o cinta un proiect One-Effekt – Dont`t cry. Restul e de prost gust/

  • Oana
    20 martie 2010 | Permalink |

    Bravo Radu. Aud piesele tale in toata Europa pentru ca calatoresc mult. Nu pot sa cred ce departe ai ajuns! Bravo

Comentează