Lady Gaga, favorita pariorilor la Grammy

Lady Gaga, favorita pariorilor la Grammy

Pe site-urile de specialitate, cântăreaţa e dată drept câştigătoare la gala de mâine seară, deşi Beyoncé şi Taylor Swift au cele mai multe nominalizări.

Competiţia divelor Beyoncé Knowles, cu zece nominalizări Grammy şi Taylor Swift, cu opt, pentru cele mai importante categorii ale premiilor Grammy, a intrat în linie dreaptă, scrie evz.ro.

Gala va fi transmisă mâine-seară, în direct, de la Staples Center din Los Angeles, de posturile de te leviziune TVR 1 şi TVR HD, de la ora 2.50, invitaţi în studioul din Bucureşti fiind CRBL, Laura Coroianu, promoter muzical, şi stilistul vestimentar Răzvan Sanda. Moderatorul va fi Bogdan Stănescu. O reluare a evenimentului va fi difuzată, luni, în două părţi, de la ora 22.10, respectiv de la 0.15.

Fanii merg pe mâna lui „Poker Face”

Concurenţa este cu atât mai strânsă cu cât mai tinerei cântăreţe country Taylor Swift (19 ani), anul care s-a încheiat i-a adus un lanţ de trofee, atât la American Music Awards, de unde a plecat cu cinci premii, cât şi la Country Music Association, unde a obţinut alte patru.

Totodată, Swift este artista cu cele mai multe albume vândute în 2009. Beyoncé intră în această bătălie, la principalele categorii, cu albumul „I Am… Sasha Fierce”. În „competiţia doamnelor” se înscrie şi excentrica Lady Gaga, căreia albumul „The Fame” (2008) şi melodia „Poker Face” i-au adus nominalizările pentru „Albumul anului” şi „Cântecul anului”.

Deşi părerile sunt împărţite şi voturile de pe site-uri arată că Beyoncé şi Swift ar fi la egalitate în preferinţele publicului, o surpriză ar putea veni din partea artistei Lady Gaga care, deşi are doar cinci nominalizări, câştigă teren în privinţa „siguranţei” că va pleca acasă cu cele mai multe trofee.

Potrivit siteurilor străine de specialitate, „ar trebui să câştige Taylor Swift sau Beyoncé, dar va câştiga Lady Gaga”.

Printre cei ce vor înmâna mult – râvnitele premii se numără Ricky Martin, câştigătorul a trei Grammy-uri Latino, Carlos Santana, deţinătorul a zece Grammy, plus trei distincţii Latino, Lionel Richie sau Alice Cooper.

Nominalizată anul acesta, dar cu nouă trofee la activ, cântăreaţa americană R&B Mary J. Blige, împreună cu tenorul Andrea Bocelli, vor cânta la această a 52-a ediţie Grammy pentru a strânge fonduri în scopul ajutorării victimelor cutremurului din Haiti.

Pe lângă aceştia, vor performa pe scena galei Beyoncé, Black Eye Peas şi Eminem. Un moment special va livra şi Celine Dion, în memoria lui Michael Jackson, ce cuprinde un minifilm 3D creat de el însuşi, în 2009, pentru hitul „Earth Song” (1995). Filmuleţul va fi difuzat pentru prima oară, integral, în cadrul acestei ceremonii. Momentul i-ar putea implica şi pe cei trei copii ai lui Michael, însă acest lucru nu a fost confirmat încă.

vizualizări: 224

Comentează