La Mulţi Ani, maestre Botgros!

La Mulţi Ani, maestre Botgros!

Astăzi, marele artist, violonist şi conducătorul Orchestrei „Lăutarii”, Nicolae Botgros, aniversează frumoasa vârstă de 57 de ani. De ziua sa, maestrul va munci alături de „Lăutarii”.

„Sănătate le doresc tuturor”

„La 11.00 am început repetiţiile cu băieţii, iar pe la ora 13.00 o să ne adunăm cu toţii la Palatul Naţional să sărbătorim. O să vină toţi prietenii ca să petrecem frumos, aşa cum face toată lumea. Ziua mea este o sărbătoare a tuturor românilor, de dimineaţă am primit apeluri din România. De ziua mea îmi doresc ceea ce doresc la toată lumea, multă sănătate. Chiar de trăim bine, ne permitem să avem o casă, o maşină, dar dacă nu avem sănătate, nu putem vorbi despre nimic.

În cele 14 zile pe care le-am stat în spital din cauza răcelii, mi-am dat seama că atunci când medicii îţi zic că nu trebuie de făcut multe, tu nu mai poţi realiza nimic. Trebuie să avem grijă de sănătate. La toţi vă urez sănătate, chiar şi la duşmani le doresc multă sănătate. Iar prietenii mei să se bucure de ceea ce realizăm noi împreună”, ne-a declarat maestrul Botgros.

Fiul Cornel şi nora Adriana ne-au mărturisit că încă nu s-au decis ce cadou îi vor dărui lui Nicolae Botgros. „Este foarte greu să cumperi un cadou pentru o persoană cu nume mare, aşa cum este maestrul Botgros. Am văzut o figurină în formă de vioară, cred că ne vom opri la ea”, afirmă cuplul Cornel Botgros şi Adriana Ochişanu.

Nicolae Botgros a dus faima „Lăutarilor” nu doar peste ţări, ci şi peste ani. În 2002, maestrul a fost declarat dirijorul cele mai bune orchestre de muzică populară din întreg arealul românesc. „apropo” vă urează La Mulţi Ani şi multă sănătate!

Lena Negru

vizualizări: 482

3 Comentarii

  • razvan
    25 ianuarie 2010 | Permalink |

    La Multi Ani maestre, sa ne duci faima tarii si in continuare. Multa sanatate!

  • Valeriu
    25 ianuarie 2010 | Permalink |

    Draga Nicolae!
    Esti un adevarat sfint Nicolae pentru romini, numai ca, pe linga darurile, care ni le aduci ne mingii si dorul. S-o tii tot asa frate, pentru ca un dor mingiiat e un suflet salvat
    La multi ani

  • ilinka
    25 ianuarie 2010 | Permalink |

    La Multi Ani Maestre! Muuuulta sanatate va dorim, sa ne incintati in continuare cu talentul DSTRA!!!!!

Comentează