Un penis uriaş a hoinărit pe străzile din Helsinki (Video)

Un penis uriaş a hoinărit pe străzile din Helsinki (Video)

Un penis uriaş a hoinărit joi pe străzile din Helsinki, înfruntând temperaturi de îngheţ pentru a-i invita pe trecători la un spectacol despre pudoare, montat de o trupă de circ în centrul oraşului, relatează AFP.

‘Salvaţi penisul… şi pe bărbaţi, desigur!’, a exclamat o bătrână venită special în centrul capitalei finlandeze, cu toată energia ce i-a dat-o vederea organului reproductiv artificial.

Sub penisul erect, împodobit cu tot cu testicule, tăcut dar doar atunci când nu i se adresează nimeni, se află unul dintre cei trei actori ai trupei Agitation-Cirk al cărei prim spectacol, ‘Cabaretul ruşinii’, va avea loc vineri la Helsinki.

Falusul artificial, înalt de 2,50 metri, este însoţit în activităţile sale promoţionale de un alt actor al trupei, Sakari Männistö, care a explicat că spectacolul se referă la ruşinea simţită de trei bărbaţi.

‘Mai apare un penis în piesă, dar mai mic decât cel de aici’, a declarat Sakari.

sursa: click.ro

vizualizări: 288

One Comment

  • rick
    24 ianuarie 2010 | Permalink |

    Daca cel care a scris (copy/translate/paste) stirea asta ar fi avut minima decenta sa dea un click pe clip, ar fi aflat ca, pe youtube, clipul a fost upload-at in octombrie 2009! Nu de alta, dar am vazut in imagini si oameni imbracati cu camasi sau tricouri cu maneca scurta, in ianuarie gerul e cam mare, nu cred sa fie toti finlandezii atat de caliti, cu sauna lor cu tot, si cu placerea de a amesteca berea cu vodca sau whisky! Plus ca, la ora asta, sigur este zapada pe strazile din Helsinki, asa cum se poate vedea in direct pe web cam-ul montat pe cladirea Parlamentului cu vedere spre port: http://www.portofhelsinki.fi/default.asp?docId=12876

Comentează