Scandal între tată şi fiu! Teodor Rădulescu nu-şi recunoaşte tatăl

Scandal între tată şi fiu!  Teodor Rădulescu nu-şi recunoaşte tatăl

Teodor Rădulescu, fondatorul şi conducătorul Show-baletului „Teodor”, nu vorbeşte cu tatăl său, artistul Gică Rădulescu de mai bine de şase ani. Relaţia tată şi fiu s-a răcit din caza banilor. Gică Rădulescu a împrumutat de la fiul său 4500 de dolari pentru a putea merge la un festival european.

Se simte jignit

„Nu vreau să zic nimic de rău la adresa lui, pur şi simplu şi-a luat nasul la purtare, numai Dumnezeu ştie de ce a procedat aşa. Când am fost la un festivalul european, am împrumutat de la el 4500 de dolari. În revista „Magazin”, cu opt ani în urmă, el a acordat un interviu. Fiica mea, sora lui Teodor, învăţa pe atunci la universitate, a răsfoit revista, iar când a venit acasă, mi-a arătat ce frumos vorbeşte feciorul meu despre mine. Şi la emisiunea Rodicăi Ciorănică m-a vorbit de „bine”. Îmi este ruşine să spun cum m-a numit. Sunt cuvinte dure. Şi-a bătut joc de mine. Şi prietenii mei de scenă m-au sunat şi m-au întrebat ce se întâmplă cu Teo. Aş vrea să mai revăd odată acea emisiune, să mai citesc odată revista”, ne-a declarat, îndurerat, tatăl coregrafului Teodor Rădulescu.

Află din presă ce face fiul său

În cei şase ani de când nu a mai dat pe la părinţi, doar anul trecut, conducătorul baletului „Teodor”, a mers la tatăl său să-şi ia mai multe lăzi cu cărţi. Văzându-l, Gică Rădulescu a rămas fără cuvinte. Teo a intrat liniştit în casă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Nu a zăbovit foarte mult, şi-a luat cărţile şi dus a fost, nu a schimbat nici măcar câteva cuvinte cu familia sa. „De şase ani nu i-am văzut ochii lui albaştri. Niciodată nu l-am bătut, nu am vorbit urât cu el. Atât de tare îmi este dor de el, îl iubesc foarte mult. Am citit prin reviste că locuieşte la Ciocana, eu nuştiu unde este casa lui. Ştiu că a avut o operaţie la gât. M-am interesat să văd cum se simte, am apelat la foarte mulţi prieteni, unii din ei mi-au spus că Teo le-a interzis să-mi de-a numărul lui de telefon. Mă doare sufletul, numai din presă aflu ce mai face fiul meu. Este un băiat tare harnic şi deştept, la şcoală a învăţat foarte bine. Ştiu că şi-a deschis şcoli de dansuri. Tot cineva mi-a spus că s-a certat şi cu sponsorii, care l-au ajutat să se ridice de jos. Din 2001 relaţia noastre au început să se răcească, s-a distanţat de mine şi de familie”, ne poveste Gică Rădulescu.

Pentru a-i înapoia banii, i-a propus să-şi vândă casa

Din banii pe care i-a câştigat din muzică, artistul a ţinut neapărat să-şi îndeplinească visul. Şi-a ridicat o casă în Chişinău, iar într-o bună zi, fiul său i-a propus să o vândă pe a-i înapoia cei 4500 de dolari, iar cu restul banilor, să-şi cumpere un apartament. „L-am întrebat dacă este întreg la minte. Nu pot să-mi vând casa. Până la 40 de ani am stat cu chirie. Am visat la această casă, am ridicat-o din munca mea. Eu trăiesc din cântec, este unica mea sursă de venit. Tu, Teodor Rădulescu ai rămas la acei bani, eu ţi-i întorc, puiuţule şi voi spune la toată Moldova că ţi-am întors banii. O să-ţi dau mai mult. Când eram la un pas de moarte, numai soţia a fost lângă mine. Nu vreau nimic de la el, îl iubesc foarte mult, îi doresc multă sănătate. Dacă aş avea de la cine să împrumut 4500 de dolari să-i dau fiului, mă gândesc că poate aşa va vorbi cu mine. Dar nimeni nu poate să mă ajute. Aceasta este soarta unui artist. Nu vreau să-l vorbesc de rău, dar mă doare sufletul şi inima. Dacă el zice că eu nu-i sunt tată, atunci aşa să fie. El a ales această cale”, mai spune Gică Rădulescu.

„Sunt răni adânci despre care nu pot să vorbesc”

Contactat de „apropo”, conducătorul Show-baletului „Teodor” a rămas stupefiat când a auzit despre Gică Rădulescu, tatăl său. Nu a dorit să comenteze acuzaţiile care i se aduc de către cel care l-a crescut. A preferat să tacă, profund afectat de această situaţie. Totuşi, ne-a spus câte ceva. „Nu mă interesează ce a zis tata, nu sunt supărat pe el, sunt nişte răni adânci despre care nu vreau să vorbesc. Nu pot pune o viaţă într-o cutie de chibrituri. Sunt foarte multe motive care au adus la această situaţie. Să fi fost măcar banii mei. Sunt foarte puţine persoane cărora le-aş spune despre această situaţie”, ne-a declarat Teodor Rădulescu. După felul în care ne-a vorbit, este clar că talentatul coregraf şi cel care conduce o puternică şcoală de dans în Moldova, este rănit şi că, deocamdată, nu este pregătit să vorbească despre acest subiect.

Lena NEGRU

vizualizări: 1577

5 Comentarii

  • razvan
    22 ianuarie 2010 | Permalink |

    mai Teo, i-an nu mai fi asa cu nasul pe sus, vorbeste cu taicatu, ca se vede ca are nevoie de tine, mai lasa vedetismul la o parte. cind vei vedea ca tatal nu-ti mai este in viata, abia atunci vei realiza ca banii marea pierdere

  • Ala
    22 ianuarie 2010 | Permalink |

    Rusine pentru Teodor Radulescu… Parintii sunt aceai ce ne-au dat viata, ne-au crescut si educat… Doar pentru asta trebuie sa le multumim. Iar banii-chiar Teo a ajuns la acei 4500 dolari… ? Daaaa, acest Teo Radulescu este un inghinfat si… neobrazat!!!! Rusine pentru TEO!!!

  • 23 ianuarie 2010 | Permalink |

    Lasati-l pe Teo in pace. Eu il cunosc f. bine pe taica-sau. E f. ciudat omul cela. Se da mare artist de pe la noi. Culmea, pe timpul “Podurilor de flori” a stors o gramada de bani din Romania, prezentandu-se acolo ca e cel mai mare artist al Basarabiei. A auzit cineva de aceasta vedeta?!… Numai ca ii tata si deaceia nu divulga ce mai pateste.

  • Nume
    26 ianuarie 2010 | Permalink |

    Comentariu

  • Anca
    26 ianuarie 2010 | Permalink |

    nu e asa cum se jeluie Gica, e o istorie mult mai dureroasa, … rusine lui, a lasat patru copii mici pe seama sotiei in sat, …si singur a plecat sa-si caute talentul prin Romania…. si a uitat de toti…. De ce nu spune de citi ani nu i-a vazut pe ceilalti copii… care nu-s vedete?)) Bravo Teodor, esti talentat!!! …si succes si mai departe!!!

Comentează