Akord, cu Lady GaGa la Eurovision!

Akord, cu Lady GaGa la Eurovision!

Cei trei muşchetari ai show-bizz-ului autohton au dat lovitura de graţie când, acum o lună, au lansat piesa „One more time”, special pentru Eurovision 2010, iar pe ultima sută de metri au dat preferinţă pentru o altă piesă, „Lady GaGa”.

Schimbarea face parte dintr-o strategie a formaţiei Akord, prin care s-a vrut „testarea” primei piese. „Nu întâmplător am lansat piesa cu o luna până la a o înregistra în concurs. Am sondat piaţa prin toate mijloacele posibile şi am primit un singur răspuns: Akord este cea mai indicată formaţie de a reprezenta Moldova la Eurovision, însă piesa trebuie să fie ritmată. Şi, cum părerea publicului contează, ea de altfel coincide pe alocuri şi cu opinia băieţilor, am venit cu o altă piesă, „Lady GaGa””, ne-a declarat Iurie Bădicu, impresarul formaţiei Akord.

Mişcarea, de altfel, inspirată a formaţiei i-a adus direct pe locul II în urma preselecţiei juriului pentru Eurovision 2010, urmând să convingă şi publicul să îi voteze la cea de-a doua etapă a preselecţiei. „Lagy GaGa” este noutatea pe care Akord o aduce în noul an. Schimbarea piesei, nu şi a stilului, va atrage după sine o îmbunătăţire a ţinutei scenice, a imaginii, vestimentaţiei, look-ului, în general, al băieţilor. Cântăm despre Lady GaGa pentru a focusa atenţia tuturor femeilor care nu prea se uită cu ochi buni la bărbaţi. O reprezentantă a acestei pături este Lady GaGa, care are pică pe bărbaţi. De aceea, Akord vrea ca prin intermediul acestei piese să li se acorde şi bărbaţilor atenţia cuvenită din partea femeilor, să fie iubiţi şi apreciaţi la justa valoare. Într-un fel, am continuat tematica pieselor
Akord: dragostea pentru femei, modernizând vocabularul textual şi ritmurile muzicale”, mai declară omul de afaceri şi impresarul formaţiei, Iurie Bădicu.

Piesa„Lady GaGa” este scrisă de Alexandu Braşoveanu, iar textul îi aparţine Alinei
Dabija. Membrii formaţiei Akord sunt convinşi că vor da lovitura cu noua lor piesă, motivaţi fiind şi de aprecierea a o bună parte din site-urile şi presa internaţională, precum Germania, Norvegia, Turcia sau România, care îi clasifică drept favoriţii concursului Eurovision 2010.

Maria Marinescu

vizualizări: 556

Comentează