Soţia lui Pavel Turcu, dezamăgită de decizia juriului

Soţia lui Pavel Turcu, dezamăgită de decizia juriului

Mariana Turcu, soţia lui Pavel Turcu, cu care este împreună de 10 ani şi care lucrează ca bucătar la nunţi şi cumetrii, şi-a dorit enorm ca soţul său să câştige concursul Eurovision.

S-a bucurat când a văzut piesa „Imn Eurovision” pe lista participanţilor şi era convinsă că va trece de preselecţie. „Ne-am dorit mult ca el să câştige concursul. Aşa a vrut Dumnezeu. De foarte mult timp soţul îmi spunea că vrea să participe la Eurovision. Eram mai neîncrezătoare pentru că ştiam că dacă vrei să te înscrii la acest concurs îţi trebuie bani mulţi. Zilnic vorbea de Eurovion, el îmi spunea, iar eu îl ascultam. L-am susţinut mereu, aşa cum trebuie să facă orice soţie. Acasă avem karaoke, iar Pavel cântă foarte multe piese”, ne-a declarat Mariana,a dăugând că, la grădiniţă, copii săi le cântă educatoarelor piesa lui tati.

A devenit star naţional

După ce vine de la serviciu, supraveghetor într-un supermarket din Ungheni, Pavel merge în parc să compună muzică. Îşi ajută şi soţia la treburile casnice şi adoră să gătească bucate. Mâncarea sa preferată este mămăliguţa cu tochitură. Soţia celui care a stârnit mare forfotă în ţară cu a sa piesă, „Imn Eurovision”, ne-a mai mărturisit că „pe stradă nu merg fudui, în pofida faptului că lumea îl recunoaşte pe Pavel şi-l salută”. Observatorul de securitate din Ungheni, devenit peste noapte star naţional, nu a reuşit să treacă cu piesa sa în finala concursului naţional Eurovision 2010. Membrii juriului spun că această decizie este una logică şi irevocabilă, şi nu trebuie confundată casa de cultură cu un concurs internaţional. În finală au ajuns 25 de piese din totalul de 88.

Lena NEGRU

vizualizări: 629

Comentează