Stanislav Nicolau (”ProBahus”): „Hoţii mi-au furat oglinzile de la maşina cea nouă”

Stanislav Nicolau (”ProBahus”): „Hoţii mi-au furat oglinzile de la maşina cea nouă”

Luni dimineaţă, lui Stanislav Nicolau din formaţia „ProBahus” i-au fost furate oglinzile la maşină. Artistul a rămas şocat când şi-a văzut noua sa achiziţie rămasă fără oglinzi. Membrul formaţiei nu s-a întristat, ba din contra, a încercat să-şi păstreze optimismul şi să privească partea pozitivă a lucrurilor. „Maşina am ţinut-o în garaj până luni, dar cum am scos-o, am şi păţit buba. Dar asta e, înseamnă că am maşină ochioasă. Cu câteva zile înainte de Revelion mi-am adus maşina din Germania. A fost cadoul pe care mi l-am făcut pentru anul 2010. Luni, când am ieşit din casă, am văzut că maşina mea cea nouă a rămas fără oglinzi. De cea veche nu s-au atins. Voi merge şi voi cumpăra alte oglinzi. Am fost nevoit să merg cu ea aşa pe stradă, bine că nu au observat poliţiştii, dar dacă mă opreau, inventam eu o scuză”, ne-a declarat artistul.

Adoră păstrăvul şi ciorba de burtă

Muzicianul nu a dorit să spună câţi bani a trebuit să scoată din buzunar pentru daunele pricinuite de hoţi. Ştim doar atât, că este o maşină costisitoare, marca Mercedes de culoare aurie, după care a râvnit foarte mult timp.
După ce şi-a achiziţionat cadoul la care a visat de mult timp, familia artistului a avut parte şi de un Crăciun pe cinste. Tradiţional, pe 7 ianuarie, cu toţii merg la munte, în România. Membrul formaţiei „ProBahus” a aşteptat cu nerăbdare vacanţa deoarece îşi dorea enorm să respire aer de munte. „De Crăciun şi preţurile sunt mai mici, şi basarabeni sunt mai mulţi. Ne simţim ca acasă deoarece ne întâlnim cu foarte mulţi cetăţeni de-ai noştri. Să ştiţi că aerul de munte te trage la somn, după ce luam dejunul trăgeam din nou câte un somn. La munte, păstrăvul este una din bucatele cele mai solicitate, dar şi ciorba de burtă este una extraordinar de delicioasă. De câte ori merg în România mănânc neapărat ciorbă de burtă”, povesteşte Stanislav Nicolau.

Lena NEGRU

vizualizări: 750

Comentează