Sasha Bognibov, acuzat de pedofilie

sasha

Artistul emo-gothic, Sasha Bognibov, cel care a devenit subiect de scandal pentru  piesa „neinspirată” cu care participă în acest an la preselecţiile pentru Eurovision,  nu este la prima sa tentativă de afirmare în show-bizz.

Acum doi ani, artistul de 22 de ani, a scandalizat opinia publică cu piesa „Iubesc fetiţele de 13 ani” cu care a participat, bineînţeles, la acelaşi concurs, sperând că se va face remarcat pe plan local şi internaţional. Doar că, la acea vreme, Sasha Bognibov nu a reuşit decât să-şi aprindă paie în cap, pentru că mesajul respectivei compoziţii nu era tocmai unul ortodox, el fiind acuzat de presă şi de public că promovează un mesaj cu caracter de pedofilie. Dintre cele 27 de piese înscrise în concurs în 2008, piesa „Iubesc fetiţele de 13 ani” nu a trecut de prima etapă a preselecţiei. Tânjind după celebritate, artistul nostru nu se lasă bătut şi, în 2009 îşi încearcă norocul cu aceeaşi piesă la castingul pentru show-ul tv „Fabrica de staruri”, unde, de asemenea, nu a fost admis.

Sursa: APROPO

vizualizări: 692

One Comment

  • Dumitru
    6 ianuarie 2010 | Permalink |

    Nu am nimic contra lui, dar cred ca devine ridicol deja. Anul asta cred ca Pavel Turcu il depaseste la capitolul barfe. Chiar as dori un interviu cu Pavel Turcu. Super site!

Comentează