Tigrul Anatol Şalaru se face remarcat din prima clipă!

anatol salaru

Zgârie uneori şi este perseverent! Exact cum îşi doreşte el să fie în unele cazuri. Ca un Tigru adevărat, Anatol Şalaru, Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, se face remarcat din prima clipă.

Nu încalcă limitele bunului simţ

„Sunt un Tigru care nu analizează foarte mult înainte să ia o decizie. Recunosc că, câteodată iau unele decizii pripite. Nu regret, deoarece până la urmă îmi dau seama că am procedat corect. Vă spun un secret, îmi este foarte greu să recunosc atunci când greşesc. În unele cazuri, recunosc. Atunci când vreau să ating un scop nu folosesc nicio armă şi nu depăşesc unele bariere ori limita. Dacă văd că trebuie să încalc anumite limite ale bunului simţ, mai bine renunţ. Se spune că Tigrul are un mic neajuns, în unele situaţii este nehotărât. Să ştiţi că este adevărat. Dar, de cele mai multe ori, mă pomenesc într-o asemenea situaţie din cauza stării sufleteşti, depinde de dispoziţia pe care o am. În rest, aş putea spune ferm că de cele mai multe ori sunt o persoană hotărâtă, care ştie foarte bine ce trebuie să facă”, ne-a declarat Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor.
Fiica de un an şi nouă luni, o fire încăpăţânată
Soţia, băiatul şi fiica sa de un an şi nouă luni locuiesc la Bucureşti. De două ori pe lună, Anatol Şalaru merge să-i vadă, iar în acele momente încearcă cu toţii să se bucure din plin de clipele pline de fericire. „Fiul îşi face studiile în Bucureşti, unde avem şi o casă. Cât despre fiică, vă pot spune că este născută în zodia Berbecului şi că este o fire foarte încăpăţânată”, ne dezvăluie Anatol Şalaru.
Vrea ca Moş Crăciun să-i aducă bani pentru investiţii
Familia Şalaru va petrece Sărbătorile de iarnă la Chişinău. Anul acesta, dl. Ministru l-a rugat pe Moş Crăciun să-i aducă bani pentru a putea face investiţii. Ministrul Transporturilor s-a gândit deja şi ce cadouri va face familie sale. Soţiei îi va dărui un parfum, iar fiicei, oricât de straniu nu ar părea, îi va cumpăra o maşinuţă, deoarece le preferă mai mult decât pe păpuşi. În privinţa cadoului pentru fiul său, se va consulta cu acesta, deoarece încă nu ştie exact ce-şi doreşte de la Moş Crăciun.

Lena NEGRU

vizualizări: 417

One Comment

Comentează