Kate Middleton, lecții de dans la bară. Regina e furioasă!

Kate Middleton, lecții de dans la bară. Regina e furioasă!

E un lucru deja știut faptul că Ducesei de Cambridge nu-i place să se conformeze așteptărilor Familiei Regale. Mai mult decât atât, aceasta a avut nenumărate conflicte cu regina Elisabeta cu privire la modul în care ar trebui să se comporte din poziția unui membru al Casei Regale. Cele mai recente întâmplări par să întărească încă o dată zvonurile în legătură cu relația mai puțin plăcută între soția Prințului William și regină, scrie libertatea.ro

Potrivit unuia dintre bodyguarzii acesteia, Ducesa de Cambridge s-ar fi apucat, mai nou, de lecții de dans la bară, postură care o prinde de minune din punctul său de vedere: „Kate a fost de acord să ia o lecție ca o glumă. A fost atât de îngrijorată că va fi văzută sau recunoscută, încât a purtat o eșarfă pe cap ca o modalitate de a se deghiza. Însă i-a plăcut! Ea spune tuturor că a fost un exercițiu grozav și mi-a spus mie că o femeie ar trebui întotdeauna să aibă talente secrete de scos din mânecă.”

Se pare că la auzul acestei vești, regina i-ar fi interzis lui Kate să mai facă astfel de „exerciții fizice”, pe motiv că nu se cade ca soția viitorului rege să acționeze în acest fel.

Comentează