Mamă şi tată în acelaşi timp! Un transsexual din Marea Britanie şi-a congelat sperma, ca să aducă pe lume urmaş

Mamă şi tată în acelaşi timp! Un transsexual din Marea Britanie şi-a congelat sperma, ca să aducă pe lume urmaş

Povestea unui fotomodel britanic în vârstă de 21 de ani a şocat întreaga lume. S-a născut bărbat, dar şi-a făcut operaţie de schimbare de sex pentru a deveni femeie. Însă, înainte, acesta şi-a îngheţat sperma pentru ca într-o bună zi să devină şi mamă, şi tată în acelaşi timp.

El se numea Aron şi a fost diagnosticat încă din copilărie cu disforie sexuală, adică tulburarea identităţii de gen, fapt pentru care în 2014 şi-a făcut operaţie de schimbare de sex şi tratamente cu hormoni şi a devenit femeie, purtând numele de Talulah Eve Brown.

În scurt timp, a ajuns un fotomodel de succes şi visează să devină şi actriţă, însă, recent, a şocat mapamondul cu dorinţa ei de a deveni mamă şi tată în acelaşi timp.

Şi asta, pentru că înainte de a renunţa la organele sexuale masculine, a plătit 800 de dolari ca să-şi congeleze sperma, astfel încât într-o bună zi să poată face copii care să fie din punct de vedere biologic ai ei.

Aşadar, ea va fi tatăl copilului, dar totodată şi mamă, având în vedere schimbarea de sex. Britanica nu a precizat însă cum îşi va aduce urmaşii pe lume.

Talulah a subliniat că şi‑ar dori să devină părinte în timp ce se află într-o relaţie, însă e pregătită să fie şi mamă singură.

“Ideal ar fi să am o relaţie, dar am demonstrat că pot să fac asta de una singură. Nimic nu mă poate opri să am un copil al meu. Mama mea m-a crescut de una singură, aşa că sunt sigură că pot face şi eu asta foarte bine. M-am născut să fiu o femeie puternică şi independentă şi să devin mamă”, a spus ea. Brown a precizat că a demonstrat cât de puternică e prin faptul că a făcut faţă cu brio abuzurilor şi gesturilor de ură faţă de transsexualitatea sa de-a lungul anilor.

Oamenii îi spuneau pe stradă că ar trebui să moară, aruncau cu sticle în maşina ei şi chiar au ameninţat-o cu moartea.

Comentează