KARIZMA: „Ne-aţi făcut ‘piţipoance’? Mulţumim pentru PR!”

KARIZMA: „Ne-aţi făcut ‘piţipoance’? Mulţumim pentru PR!”

Lovitură grea din partea presei de scandal din România la adresa interpretelor Karizma şi Cristina Croitoru. Cele două artiste au fost ironizate într-un articol, fiind numite „piţipoance”.

Lovitura de graţie a fost probabil faptul că cele două vedete care au la activ câştigate premii de la diverse concursuri muzicale au fost comparate cu nişte piţipoance din România, cunoscute doar pentru faptul că se dau în spectacol la emisiunile de divertisment de pe posturile tv româneşti.
„Ne-am obişnuit de ani buni cu personajele mondene care umplu rubricile de showbiz. Dar nici peste Prut situaţia nu e chiar gri, ci debordează de roz, bling bling-uri şi domnişorici gata să se facă remarcate, Tonciu şi Buruiană având concurenţă serioasă”, a scris cancan.ro despre Karizma şi Cristina Croitoru.
În pofida faptului că au fost afectate de ceea ce s-a scris, fetele s-au simţit mai bine când au citit comentariile scrise de fanii din Basarabia, gata să se ia la harţă cu jurnaliştii pentru a le apăra.
„Am fost tare surprinse să aflăm că am intrat în gura presei din România. Dar partea frumoasă este că ne-am bucurat când am văzut feedbackul fanilor noştri, care ne-au luat apărarea pe acel site. Nu înţeleg care a fost totuşi sensul acelui articol, pentru că din câte ştiu, noi suntem în concurenţă cu presa de acolo şi ei ar trebui să se abţină de a ne face publicitate. Vorba aia, chiar şi o reclamă negativă tot reclamă e. Eu nu m-am considerat niciodată piţipoancă, dar dacă asta au văzut cei din România treaba lor. Noi am avut doar de câştigat, deja ne-au contactat câţiva jurnalişti de peste Prut pentru a ne cere reacţia. Deci mulţumim pentru PR! Nu cred că-i vom da în judecată pentru un asemenea fleac. Dacă se luau de viaţa mea personală sau de familia mea, era altceva”, a declarat Karizma pentru APROPO.

a
Dacă Olga Fesenco a văzut partea plină a paharului, Cristina Croitoru nu a reacţionat la fel de blând.
„Mi se pare penibil să scrii asemenea lucruri despre nişte persoane pe care nu le cunoşti! Am aflat despre acest articol de la Olga. Eu am participat la numeroase concursuri, am mai multe premii la activ şi nu fac parte din categoria piţipoancelor. Anul trecut am participat şi la Vocea României, deci chiar nu m-am aşteptat să se scrie un asemenea material jignitor la adresa noastră. La sigur ca vom lua atitudine”, a spus artista.
V.V.
Foto: facebook/Karizma

Vizualizări: 1550

2 Comentarii

  • Marianna
    21 noiembrie 2013 | Permalink |

    Am fost prima care a reactionat cu un comentariu pe cancan, tocmai pentru ca citind zilnic presa romana, am inteles ca, din pacate, in Romania, troneaza presa de scandal. Ei singuri creaza peste noapte “vedete” , “dive” , iar articole de genul ” SOCANT- O diva s-a plimbat prin mall fara sa cumpere ceva”, sunt la ordinea zilei. Deci, fetelor, cere-ti socoteala acestei redactii, un articol unde isi cer scuze pentru dezinformare. Vedeti dupa asta cum va creste popularitatea in Ro.
    Eu asa as face

  • Irina
    22 noiembrie 2013 | Permalink |

    manelistii si-au iesit din minti? voi macar s_au documentat inainte de aceasta diaree verbala? sau tot ce conteaza e sa mai faca misto de basarabeni, o data in plus? ce le compara cu curvele de Tonciu si Buruiana? Fetele noastre stiu sa cante! Sunt licentiate ale Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau! Si cand au facut shaorma nu purtau costum de baie, nu? Niciodata nu mi-a placut ccccancccanul lor scremut. totusi, ar trebui sa nu uite ca si pentru jurnalistii ratati ca voi exista cod deontologic. hai sictir si hooooo!

Comentează