A investit averea lui Sulac într-un apartament luxos, iar acum caută sponsori // VIDEO

A investit averea lui Sulac într-un apartament luxos, iar acum caută sponsori // VIDEO

Doina Sulac a luat decizia să organizeze cea de-a V-a ediţie a festivalului „Nicolae Sulac”, însă când a dat start pregătirilor, şi-a dat seama că are o problemă: lipsa banilor. Colegii de la „Paparazzi” susţin că după ce a vândut averea regretatului său părinte, aceasta ar fi investit toţi banii într-un apartament de fiţe situat în centrul Chişinăului.

De când a trecut în casă nouă, Doina Sulac cu greu mai reuşeşte să pună un ban la ciorap, iar asta pentru că încă nu a finisat în totalitate lucrările de finisare în apartament.
„Tot ce am reuşit să adun, investesc în festival – cu aceşti bani aş fi putut să-mi cumpăr aşa-zisa bijuterie pe patru roţi. Am bătut la diferite uşi, de sus mă refer, dar nimeni nu a recţionat la mesajul meu. Mă rog, nu m-au luat în seamă, dar nu contează asta, important e că s-au găsit oameni de bună credinţă care totuşi au contribuit financiar pentru ca acest festival să aibă loc. Sunt foarte multe cheltuieli. Nu cunoşteam până acum această „bucătărie”, acum însă când încep să fac cunoştinţă cu ea – îmi dau foarte bine seama că totul în ziua de astăzi se plăteşte. Chiar dacă este vorba de numele tatălui meu, oamenii mai trebuie să şi mănânce”, a declarat interpreta în cadrul emisiunii „Paparazzi” de la Jurnal TV.
Festivalul „Nicolae Sulac” va avea loc pe 9 septembrie, chiar de ziua de naştere a regretatului artist.

2 Comentarii

  • Nume
    27 iulie 2015 | Permalink |

    e si normal ca trebuie sa aiba o casa unde sa locuiasca cu familia ei,bravo Doinita

  • 27 iulie 2015 | Permalink |

    Comentariu

Comentează