Natalia Gordienko, pe același yaht cu celebrul Sting! Ce au făcut acolo // VIDEO

Natalia Gordienko, pe același yaht cu celebrul Sting! Ce au făcut acolo // VIDEO

Frumoasa vedetă Natalia Gordienko a cucerit Riviera Franceză. Moldoveanca a ținut o serie de concerte la Nisa și Cannes după ce a terminat de filmat clipul pentru cea mai nouă melodie a ei.

După ce a filmat videoclipul pentru „Semmertime”, piesa realizată de Fly Records, cântăreața Natalia Gordienko a fost solicitată pentru concerte pe Riviera Franceză. Videoclipul a fost filmat la Cannes și Saint Tropez, iar imaginile i-au făcut pe francezi să se îndrăgostească de blondină.

sting

Sting (63 de ani)
foto: arhiva personală

Mai mult, Natalia a avut ocazia să cânte pe yahtul pe care Sting și-a petrecut vacanța cu numai o săptămână înainte: „Am fost impresionată când mi s-a spus istoricul acelui yaht extrem de frumos, care a găzduit multe super petreceri și oameni interesanți. Îmi place foarte mult Sting și sunt onorată că am ajuns să cânt tocmai acolo”, a spus ea.

Chiar dacă a fost foarte ocupată cu proiectele muzicale, vedeta a reușit să-și facă timp și pentru plajă și sesiuni de cumpărături: „Când ajungi în Franța, nu ai cum să te abții să nu te pierzi câteva ore prin magazine, norocul meu e că nu am avut prea mult timp la dispoziție”, a mărturisit Natalia.

Din păcate, visul frumos al Nataliei de pe Riviera Franceză s-a încheiat atunci când a ajuns înapoi în România. Bagajul vedetei a fost pierdut, împreună cu toate ținutele pentru activitățile de promovare pe care le planificase în România, săptămâna aceasta.
Sursa: click.ro

Comentează