Răzbunarea diabolică a unui tată, după ce fata lui a fost violată

Răzbunarea diabolică a unui tată, după ce fata lui a fost violată

Un tată indurerat de chinurile prin care a trecut fiica lui de 14 ani s-a răzbunat crunt pe cei care i-au distrus viaţa acesteia.

În urmă cu câteva luni, fiica unui bărbat din India a fost violată cu sălbăticie de către doi bărbaţi care au intrat peste ea în casă. În urma agresiunii sexuale, copila de 14 ani a rămas însărcinată şi acum aşteaptă să aducă pe lume copilul unui bărbat care şi-a bătut joc de ea, scrie Huffington Post, citat de click.ro

Umilit şi îndurerat de această întâmplare, tatăl fetei, al cărui nume nu a fost făcut public, a pus la cale o răzbunare cruntă. Tatăl, în vârsta de 36 de ani, l-a chemat la cină pe unul dintre violatori, un furnizor de medicamente în vârstă de 45 de ani, şi, după ce au mâncat împreună, l-a torturat mai multe ore, timp în care i-a ars organele genitale cu fier înroşit în foc. După ce violatorul a leşinat din cauza durerilor, bărbatul l-a sugrumat.

Conştient de fapta sa, el s-a predat apoi la poliţie, mărturisind că nu regretă nimic, dar că nu şi-a dorit, totuşi, să comită o crimă. De asemenea, tatăl le-a declarat poliţiştilor că nu a reclamat violul fetei lui deoarece lumea ar fi spus că fiica lui i-a provocat pe agresori. El a recunoscut că i-a tăiat organele genitale victimei şi că, la un moment dat, aceasta nu mai mişca.
Foto generic

Vizualizări: 848

Comentează