„El e fiul lui Dumnezeu!” Ce i-a făcut pe milioane de oameni să exclame asta când au văzut acest bebeluş

„El e fiul lui Dumnezeu!” Ce i-a făcut pe milioane de oameni să exclame asta când au văzut acest bebeluş

Naşterea unui bebeluş cu patru mâini şi patru picioare poate fi o dramă pentru orice părinte din lumea aceasta, numai pentru unul indian nu.

Când şi-a văzut pentru prima oară copilul cu opt membre, în loc să fie cuprinsă de groază, o mamă din oraşul Baruipur a exaltat de fericire. Atât ea, cât şi restul familiei cred că micuţul care tocmai a venit pe lume este o reîncarnare a zeului hindus Brahma, care este înfăţişat cu patru mâini şi patru picioare, scrie publicaţia britanică Daily Mail.

„Când s-a născut nu ne-a venit să credem. Asistentele spuneau că este foarte deformat, dar eu ştiam că este un semn de la Dumnezeu. De fapt, acesta este un miracol, este fiul lui Dumnezeu. Zeităţile indiene au mai multe membre, exact ca el”, a declarat un apropiat al familiei unei televiziuni locale.

De fapt, membrele suplimentare sunt reminiscenţele unui frate geamăn, care nu s-a separat total în uterul mamei şi care s-a oprit din dezvoltare.

bebelus deformat India mutaţie Brahma

Coilul a fost botezat „Băiatul Zeu” datorită membrelor sale numeroase
Foto: CEN/Europics
Indienii cred că a venit sfârşitul lumii

Vestea despre naşterea bebeluşului cu această deformare genetică s-a răspândit foarte repede, iar numeroşi credincioşi au umplut străzile oraşului, pentru a-l vedea pe micul „zeu”. Mulţi au venit din regiuni îndepărtate numai pentru a se convinge că bebeluşul este adevărat şi pentru a se ruga la el. „Când am auzit despre băiatul zeu am fost destul de sceptici. Dar am venit să-l vedem deoarece am fost intrigaţi de veştile pe care le auzeam de la cunoscuţi. Când am văzut fotografia copilului a fost o adevărată minune”, a declarat Chukka Rao, un localnic dintr-o localitate apropiată.

Poliţia locală reuşeşte cu greu să controleze sutele de oameni adunaţi în faţa spitalului, care cer să li se permită accesul în clădire. Este un copil mutant şi asta e o tragedie, nu este nimic legat de vreo zeitate. Dar mulţimea este înfuriată şi cere să îl vadă. Sute de oameni plâng pe stradă, iar alte sute se roagă şi îşi instalează tabăra aici. Unii dintre ei intră în panică deoarece cred că acesta este un semn că a venit sfârşitul lumii. N-am văzut aşa ceva niciodată”, a mărturisit purtătorul de cuvânt al poliţiei.
Sursa: click.ro
Foto: CEN/Europics

Comentează