Lenuţa Gheorghiţă: „Gravidele care spun că au pofte joacă teatru!” // FOTO

Lenuţa Gheorghiţă: „Gravidele care spun că au pofte joacă teatru!” // FOTO

După ce a născut-o pe Magdalena, medicii au anunțat-o că probabilitatea că va rămâne din nou însărcinată este foarte mică, dar iată că minunea s-a produs. La începutul acestui an, Lenuța Gheorghiță ne dădea vestea cea mare: va deveni pentru a doua oară mămică. Dacă pe toată durata primei sarcini a existat riscul unui avort spontan, interpreta rămânând mai mult internată în spital, la cea de-a doua ea se simte mult mai bine, ba chiar merge pe la nunţi şi nu-şi neglijează obligaţiunile de mamă şi soţie.

Lenuţa Gheorghiţă, însărcinată în luna a şaptea, mai are puţin până va deveni mamă de băiat. Evenimentul mult aşteptat urmează să aibă loc în septembrie, chiar în preajma zilei de naştere a tinerei mămici.
Şi dacă atunci când era însărcinată cu Magdalena (4 ani), interpreta de muzică populară a fost mereu sub supravegherea medicilor, la cea de-a doua ea se simte mult mai bine.

1„Pe durata primei sarcini am fost mai mult internată în spital, căci exista riscul de avort spontan. Atunci medicii m-au prevenit că nu voi mai putea avea copii, aşa că m-am resemnat. Dar ne doream enorm să se producă o minune, iar Dumnezeu ne-a auzit… Când am înţeles că-s însărcinată am mers la doctor, iar acesta s-a mirat, mi-a spus chiar că e un miracol. În comparație cu prima sarcină, cea de-a doua decurge mult mai uşor: nu există riscul să pierd copilul, nu stau prin spitale. Multă lume mă critică pentru că merg pe la nunţi şi spectacole chiar şi în a şaptea lună de sarcină. Cică nu-mi ajung bani! Dar vreau să se înțeleagă un lucru: am semnate contracte încă de anul trecut şi nu pot să-i dezamăgesc pe miri”, ne-a declarat cântăreaţa.
Şi cum bebiţă este foarte cuminte şi-i permite mamei sale să meargă pe la spectacole, Lenuţa Gheorghiţă susţine că-şi va lua o mini-vacanţă abia în septembrie, atunci când urmează să vină barza. Până atunci însă interpreta continuă să muncească în același ritm, singurul lucru la care a renunțat fiind pantofii cu toc.

„Pofte? Ele nici nu există!”

2Lenuţa Gheorghiţă se simte excelent şi consideră că „sarcina nu este o boală”, iar femeile însărcinate care spun că au pofte „joacă teatru”.
„Dacă sănătatea îmi permite şi medicul nu-mi interzice, nu văd de ce ar trebui să stau locului. Atunci când nu sunt pe scenă ori nu am nunţi, îmi place să gătesc, să am grijă de casă, să fac plimbări cu fetiţa şi soţul. Sunt mereu în mişcare. Nu le pot înţelege pe femeile gravide care spun că au pofte! Consider că aşa-zisele „pofte” nici nu există. Cele care susţin că le au nu vor decât să profite din plin de soţ, de părinţi. Cred că joacă teatru, căci nu e normal să te scoli în toiul nopţii şi să-ţi trimiţi soţul după ciocolată albă! Eu nu caut să fiu corcolită, nu vreau ca toată lumea să fugă în jurul meu în timp ce eu scâncesc că mi-i rău. Chiar sunt bine mersi la acest capitol”, ne mai spune aceasta.

„Linişte! Frăţiorul meu doarme…”

aComparativ cu prima graviditate, în timpul celei de-a doua Lenuţa Gheorghiţă a luat mai puţine kilograme. Atât interpreta, cât şi soţul ei, susţin că erau pregătiți să devină din nou părinţi de fetiţă. Ba chiar îi aleseseră şi prenumele: Eva. Însă de când au aflat că vor avea băiat au o dilemă: nu ştiu cum să-l numească. Şi cum opiniile sunt împărţite, viitoarea mămică ne spune că decizia finală o va lua atunci când îşi va ţine micuţul în braţe.
Magdalena, primul copil al cuplului, este cea mai nerăbdătoare să-şi cunoască frăţiorul. Acesta le spune prietenilor săi de la grădiniţă că va fi o soră grijulie şi că o să-l plimbe pe bebe cu landoul.
„O iau cu mine când merg la ecografie – să vedeţi cum îi spune medicului să vorbească în şoaptă, căci frăţiorul ei doarme!”, râde Lenuţa Gheorghiţă.
În curând, interpreta şi soțul său vor începe pregătirile pentru venirea pe lume a prichindelului lor: „O să-i achiziţionăm tot ce e mai bun, după cele mai noi tendinţe”.
Lenuţa Gheorghiţă îşi doreşte ca soţul său, Boris, să asiste la venirea pe lume a băieţelului lor. Şi-ar dori ca alături să-i fie şi mama, însă cum aceasta e stabilită cu traiul în Israel, va veni să-şi cunoască nepotul abia în perioada sărbătorilor de iarnă.

aLena Negru
Foto: Arhiva personală a Lenuţei Gheorghiţă

Vizualizări: 1563

2 Comentarii

  • Nume
    8 iulie 2014 | Permalink |

    Asemenea subtilitati si detalii despre stare sa fiziologica putea s i le destainuie sotului acasa, ca si mie multe mi se intimpla dar ma rog ca un crestin ce sint zic si eu bine ca i bine

  • eu
    8 iulie 2014 | Permalink |

    n-ar trebui sa vorbeasca din numele tuturor gravidelor “ca joaca teatru” mare medic specialist s-a gasit! Norocul ei ca nu are pofte, nu inseamna ca e o rergula, fiecare sarcina e diferita, chiar ea a zis-o! Cit tine de munca, bravo ei ca mai poate, in occident femeile muncesc pina la nastere, si totul e ok…desi muzica puternica de la nunti ar putea afecta auzul bebelusului…

Comentează