Grecii, învingătorii României, calificați în optimi în ultima secundă!

Grecii, învingătorii României, calificați în optimi în ultima secundă!

După primul meci, pierdut cu 3-0 în fața Columbiei, nimeni nu înțelegea ce caută naționala Greciei la Campionatul Mondial. Acum elenii sunt în optimile de finală, grație unui gol marcat dintr-un penalty acordat în ultimul minut al prelungirilor meciului cu Coasta de Fildeș.

Partida dintre Grecia și Coasta de Fildeș din ultima etapă a Grupei C de la Mondial era decisivă pentru ambele echipe, Grecii aveau doar varianta victoriei, în vreme ce africanii erau calificați și la scor egal.

Grecii au dechis scorul prin Samaris, în minutul 42, dar egalarea africanilor a venit logic, în minutul 75, prin Bonis. Chiar dacă au trimis balonul de trei ori în bară, grecii păreau să se pregătească de îmbarcarea spre Atena. Numai că a venit minutul 90+3, când Samaras a transformat cu sânge rece un penalty acordat de central. Grecia – Coasta de Fildeș 2-1 și elenii vor întâlni în optimile de finală Costa Rica. Jucătorilor din Coasta de Fildeș nu le rămâne decât să întâlnească elefanții, acasă, citat de click.ro.

Foto:Reuters

Vizualizări: 175

Comentează