Transformare radicală! O femeie s-a tatuat pe 80% din corp după divorţ // VIDEO

Transformare radicală! O femeie s-a tatuat pe 80% din corp după divorţ // VIDEO

Dacă unele femei îşi schimbă tunsoarea când trec printr-o perioadă emoţională mai dificilă, o femeie a ales să făcă nişte schimbări mai drastice.

Amanda Brignall a hotărât să îşi acopere corpul cu tatuaje, iar acum se plânge că nu mai poate face rost de un bărbat, pentru că toţi se sperie de cum arată, scrie click.ro.

Obsesia Amandei pentru tatuaje a început la 37 de ani, când s-a despărţit de soţ. Acum peste 80% din corpul ei, inclusiv faţa ei, este acoperit cu tatuaje.

Femeia, în vârstă de 49 de ani, spune că nu regretă schimbarea, dar că nu tuturor le place.

“Îmi iubesc tatuajele, dar bărbaţii nu sunt de aceaşi părere. Înfăţişarea mea pare să îi sperie. Am fost la o singură întâlnire în şapte ani. Cred că mulţi au impresia că sunt prea dură, nu se obosesc să mă cunoască”, a spus Amanda.

Ea este atât de mândră de tatuajele ei, încât nu le acoperă decât când este vizitată de mama ei de 80 de ani.

“Mama îmi urăşte tatuajele, aşa că îmi pun un pulovăr şi un fular când vine. Nu am chef de discuţii”, a mai spus ea.

Amanda recunoaşte că tatuajele au devenit o dependenţă după ce s-a împrietenit cu un artist de tatuaje care s-a oferit să i le facă pe gratis.

Pentru că a ştiut că nu va avea nicio şansă cu un bărbat normal, a început să caute persoane ca ea pe siteuri pentru iubitorii de tatuake: “Am fost la o singură întâlnire şi tipul avea doar un tatuaj. Nu am fost deloc impresionată.”

Femeia a avut parte de multe moment neplăcute pe stradă din cauza tatuajelor, dar acum nu îi mai pasă: “Mă deranja ce credeau alţii despre mine, dar mi-am dat seama că e corpul meu, nu al lor. Uneori cred că îmi poate afecta şansele de a găsi un loc de muncă, dar nu regret”.

Foto: click.ro

Vizualizări: 112

Comentează