Fata lunii mai a fost vedetă pentru o zi! GALERIE FOTO

Elena Munteanu, Fata lunii mai, şi-a primit bine meritata zi de răsfăţ. Stilistul Andrei Cocieru a avut grijă să-i creeze fetei un look de milioane, iar fotograful Vitalie Crudu a imortalizat momentul cum nu se poate mai bine.

De regulă, duminică, la ora şapte dimineaţa oamenii, profită din plin de somn. Nu e cazul învingătoarei concursului „Fata lunii”, care a trebuit să se trezească cu noaptea-n cap, dar aceasta spune că nu a regretat nicio clipă că a dat somnul pe frumuseţe.

„Sunt absolut încântată de coafura şi machiajul făcut de Andrei Cocieru. În salonul lui nu ai cum să te simţi altfel decât divă. Cred că şi coafura de nuntă tot el o să mi-o facă”, ne-a spus zâmbind Elena.

Stilistul a ales să-i facă fetei o coafură în stil italian, care i-a dat un aer lejer şi nonconformist.

„De fapt, însăşi Elena m-a inspirat pentru coafura pe care i-am ales-o. Are o frumuseţe naturală, care merită pusă în evidenţă. De asta am ales să-i accentuez ceea ce are ea mai frumos: buzele, ochii şi părul”, ne-a declarat Andrei Cocieru.

Şi fotografului APROPO, Vitalie Crudu, i-a fost uşor să lucreze cu Fata lunii mai.

„Elena are în sânge arta de a se poza. Îmi place felul în care cochetează cu camera, iar genul acesta de persoane îmi fac munca mai interesantă”, ne-a spus Vitalie.

Eroina noastră ne-a mai mărturisit că în acea zi a primit o groază de complimente şi că nu a trecut neobservată pe drum, dar deh, ce-i frumos şi lui Dumnezeu îi place!

V.V.
Foto: Vitalie Crudu

Vizualizări: 238

Comentează