Feng Shui: Ce trebuie sa faci ÎN DORMITOR pentru a avea energie SEXUALĂ

Feng Shui: Ce trebuie sa faci ÎN DORMITOR pentru a avea energie SEXUALĂ

Specialiştii subliniază că mulţi oameni cred cu tărie în Feng Shui, filosofia chineză bazată pe folosirea forţelor naturale pentru a îmbunătăţi starea de spirit şi a aduce fericire şi armonie în viaţa noastră.

Tot specialiştii sunt cei care spun că dacă vremn să ne bucurăm de beneficiile acestei „discipline milenare” asupra vieţii sexuale trebuie să începem prin a identifica colţul sud-vestic al dormitorului, scrie evz.ro.

Fără oglinzi

Aflăm astfel că „fiecare punct cardinal este legat de un anumit aspect al vieţii, iar sexualitatea corespunde sud-vest-ului!”. Potrivit experţilor în Feng Shui, legătura fizică se va îmbunătăţi considerabil, dacă sunt folosite ulei cu aromă de vanilie şi un arzător pentru uleiurile parfumate, aşezate în colţul sud-vestic al dormitorului.

Tot experţii spun că trebuie îndepărtate toate oglinzile din dormitor. „Oglinda te face să te gândeşti la infidelitate. De asemenea, încercaţi să nu ţineţi dispozitive electronice în dormitor: televizorul, computerul şi alte device-uri similare emană energie negativă”. De asemenea, patul nu trebuie să fie aşezat vizavi de uşă, pentru că acest lucru poate avea un efect negativ asupra cuplului.

Deasupra uşii

Dacă vreţi ca dormitorul să fie încărcat cu energie sexuala pozitivă, pereţii dormitorului ar trebui vopsiţi în nuanţe de galben. Specialiştii în Feng Shui mai adaugă că pentru a avea parte de fericire si comunicare bună, trebuie aşezată câte o farfurioara de sticlă de o parte şi de alta a patului cu…lumânări roz în ele. Una dintre concluziile speciliştilor este şi aceea potrivit căreia pentru un plus de pasiune, trebuie agăţată o draperie corai deasupra usii. De ce neapărat corai? Se pare că dă energie pozitivă şi îndepărtează dorinţa de a înşela.

Foto: evz.ro

Vizualizări: 295

Comentează