Ce a făcut un BĂIAT de 13 ani surorii sale, după ce s-a uitat prea mult la WRESTLING

Ce a făcut un BĂIAT de 13 ani surorii sale, după ce s-a uitat prea mult la WRESTLING

Un băiat de 13 ani din America a uimit poliţiştii, după ce şi-a omorât sora de doar cinci ani folosind tehnici văzute în timpul luptelor de wrestling. Medicii ajunşi la faţa locului au încercat să salveze copilul, dar era prea târziu, rănile acestuia fiind prea grave.

Copilul este acuzat că a lovit-o pe fetiţă în repetate de rânduri de pat, lovind-o cu pumnii în stomac şi sărind pe ea. Mai mult, el a aplicat şi o lovitură de cot, în acelaşi mod în care i-a văzut pe eroii lui de la televizor, potrivit The Sun.

Incidentul a avut loc când cei doi erau singuri acasă, după ce mama lor vitregă l-a rugat pe băiat să aibă grijă de fetiţa de doar cinci ani care a avut parte de o moarte tragică. Cu toate că ea a plâns de durere, brutalul atacator a lovit-o non-stop timp de trei minute, oprindu-se doar în momentul în care femeia a sunat să vadă dacă totul este în ordine, relatează  rtv.net.

Ulterior, fata s-a plâns de dureri acute de burtă. Atunci când s-a oprit din respirat, atacatorul a sunat serviciul de urgenţă pentru a cere ajutor. Paramedicii au intervenit rapid, dar nu au putut salva minora. Ea a decedat din cauza multiplelor răni, printre care se numără coaste rupte şi sângerări ale organelor interne.

Foto: rtv.net

Vizualizări: 524

Comentează