Neverosimil! O femeie de 36 de ani a făcut copil cu un băiat de 11 ani

Neverosimil! O femeie de 36 de ani a făcut copil cu un băiat de 11 ani

Scandal monstruos în Auckland! Un copil de numai 11 ani a devenit recent tatăl unui bebeluş fără voia sa. Bebeluşul copilului a fost născut de mama unei colege a acestuia care l-a forţat să facă sex cu ea!

Viaţa bate filmul! Un elev de 11 ani l-a lăsat mască pe directorul şcolii în care învăţa, într-o zonă defavorizată a oraşului din Noua Zeelandă. “N-o să fiţi foarte mândru de mine. Am făcut sex cu mama prietenei mele şi acest lucru trebuie să înceteze”, a mărturisit băiatul îngrozit de propriile spuse.

Tras de limbă, copilul a povestit că, anul trecut, a început să meargă în vizită la colega lui, care-i era prietenă, iar mama ei, o femeie de 36 de ani, l-a iniţiat în tainele sexului. Potrivit “The Weekend Herald”, citat de click.ro, băiatul ar fi fost obligat de aceasta să întreţină relaţii sexuale în mai multe rânduri. După ce femeia a rămas însărcinată şi a născut, copilul s-a speriat şi a vrut să pună capăt legăturii.

Femeia îl ameninţa că îl va face de râs şi ­astfel el a tăcut mult timp. Părinţilor nu a avut curaj să le spună. În cele din urmă, băiatul s-a dus să se plângă la directorul şcolii. Femeia riscă 14 ani de închisoare pentru abuz sexual. Numai că autorităţile vor să schimbe legea ca s-o bage la zdup pentru 20 de ani. Atât bebeluşul, cât şi tatăl lui minor au fost luaţi în grijă de serviciile de ocrotire a copilului.
Foto: shutterstock

Vizualizări: 693

Comentează