O legendă a jurnalismului de televiziune se va retrage la 84 de ani

Prezentatoarea de televiziune Barbara Walters se va retrage din activitate în luna mai 2014.

Barbara Walters, acum în vârstă de 83 de ani, va anunța oficial acest lucru în luna mai a acestui an, în emisiunea ei, “The View”, difuzată de postul de televiziune ABC, relatează New York Times, citând surse din apropierea vedetei, citat de libertatea.ro

Prezentatoarea TV a avut mai multe probleme de sănătate în ultima vreme. Ea a ajuns de urgență la spital, în luna ianuarie a acestui an, după ce a căzut și s-a lovit la cap. După acest incident, ea s-a îmbolnăvit de varicelă. În cursul anului 2010,  Barbara a fost operată pe cord.

Barbara Jill Walters, născută pe 25 septembrie 1929, s-a făcut remarcată prezentând unele dintre cele mai populare emisiuni de televiziune din Statele Unite ale Americii (“Today” şi “The View”), a unui renumit buletin informativ (“20/20″) şi coprezentatoare a principalului jurnal de actualităţi difuzat de postul de televiziune ABC (“ABC Evening News”).

Jurnalista americană, care a intervievat pe parcursul carierei sale sute de vedete din showbiz şi personalităţi politice, a devenit în 1976 prima femeie din istorie care a prezentat principalul buletin de ştiri difuzat seara de un post de televiziune din Statele Unite.

A fost una dintre susținătoarele președintelui Barack Obama, în timpul alegerilor pentru al doilea mandat și una dintre vedetele care au donat bani în favoarea familiilor afectate de uraganul Sandy, după ce acesta devastat coasta estică a Statelor Unite în 2012.
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 186

Comentează