Lucinschi se vrea politicianul care a restabilit dreptatea la Eurovision

Lucinschi se vrea politicianul care a restabilit dreptatea la Eurovision

După ce l-a intimidat pe un membru al juriului, tăticul lui Boris Kovali a decis probabil să meargă cu jalba-n proţap şi la Chiril Lucinschi, care a luat atitudine pe Facebook cu privire la rezultatele Eurovisionului de la Chişinău, promiţând că organizatorii concursului vor fi audiaţi în Parlament. O intervenţie penibilă a unui politician ce va fi cu greu egalată în viitorul apropiat.

În plină criză economică, politică etc., acum doar chestiunea Eurovision-ului mai lipsea. La o adică, nu înţeleg de ce statul sponsorizează acest concurs costisitor. Trupa finlandeză “Lordy”, care a câştigat trofeul Eurovision acum câţiva ani, nu a primit niciun cent de la stat, ei înişi şi-au căuat sponsori privaţi, au organizat chete etc. pentru a putea ajunge la concurs. Şi nu înţeleg cum o problemă atât de subiectivă cum e creaţia muzicală poate fi judecată obiectiv. Cum va demonstra Lucinschi în parlament că a fost vorba de o fraudă? Personal, găsesc melodia lui Kovali depăşită moral, o melodie care îmi aminteşte de muzica uşoară de acum 20 de ani. Vocalizele nu înseamnă tot la Eurovision, dacă tot ne-am băgat să discutăm pe marginea subiectului. Dacă aş fi fost în juriu, aş fi preferat şi eu piesa Alionei în dauna piesei patetice şi desuete a lui Kovali.

Lucinschi se vrea politicianul care a restabilit dreptatea la Eurovision. Dle Lucinschi, ce criterii veţi folosi ca să demonstraţi că decizia juriului a fost greşită? Veţi măsura decibelii pe care îi pot produce “concursanţii”? Veţi număra notele muzicale, sau ce altceva? Votul norodului nu se poate substitui votului juriului, nu aveţi decât să schimbaţi Regulamentul, deşi anume la contabilizarea SMS-urilor se înregistrează cele mai mari fraude, din câte am înţeles.

Sau poate că ar fi bine să vă preocupe strict problemele specifice unui legiuitor, dacă tot aţi nimerit acolo, nu bârfele şi băieţii bosumflaţi de la concursurile din cabarete. Sunteţi jenant, zău!
Curaj.net

Vizualizări: 705

One Comment

  • Nume
    18 martie 2013 | Permalink |

    Alte probleme decit Eurovisionul C. Lucinschi n-are…. Mai bine spuneti-imi va rog cum stau treburile cu drepturi de autori si cind va fi rezolvata aceasta problema?

Comentează