Cui îi dai dreptate?

Cui îi dai dreptate?

În timpul repetiţiilor pentru închiderea Festivalului „Mărţişor”, bodyguarzii preşedintelui Nicolae Timofti i-au ordonat maestrului Nicolae Botgros să mute câteva fire electrice. Vădit deranjat de atitudinea agenţilor de pază, care la un moment dat l-au şi înjurat pe „regele viorii”, cel din urmă a avut nevoie de îngrijiri medicale. Concertul a început cu întârziere de 20 de minute şi asta deoarece medicii i-au făcut perfuzii lui Nicolae Botgros.

Martori acestui incident nefericit sunt cei 68 de muzicieni care se aflau pe scenă

„Agentul de pază, un băiat tinerel, cel mai probabil un novice în acest domeniu, a urcat pe scenă şi a deranjat 68 de muzicieni. A vorbit dând dovadă că nu are cei şapte ani de acasă, iar în timp ce părăsea scena, a spus o frază ce conţinea cuvinte necenzurate la adresa lui Nicolae Botgros. Auzindu-le, tatălui meu i s-a făcut rău, aşa că am chemat salvarea. Medicii i-au interzis să iasă pe scenă, dar pentru că lumea aştepta ca spectacolul să înceapă (a întârziat cu 20 de minute), tata a ţinut morţiş ca acest concert să aibă loc. Totuşi, situaţia a fost foarte neplăcută”, ne-a declarat Cornel Botgros, precizând că agentul de pază şi-a făcut apariţia în clipa în care maestrul le dădea „Lăutarilor” ultimele indicaţii înainte de spectacol.
La rândul său, Vlad Ţurcanu, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Nicolae Timofti, a declarat în cadrul unui briefing de presă că agentul de pază, despre care se spune că l-ar fi înjurat pe maestrul Nicolae Botgros, nu face parte din direcţia de pază a preşedintelui ţării. Mai mult decât atât, consilierul prezidenţial susţine că în urma unei investigaţii preliminare s-a demonstrat că angajatul Serviciului Protecţie şi Pază de Stat nu l-a înjurat pe dirijorul „Lăutarilor”.
„Este regretabil că a avut loc acest incident. O anchetă internă va demonstra gradul de culpă a angajatului Serviciului Protecţie şi Pază de Stat. Din investigaţiile preliminare, pot spune că acesta nu a adresat injurii la adresa lui Nicolae Botgros”, a declarat Vlad Ţurcanu.
Şeful Serviciului Protecţie și Pază de Stat, Igor Bodorin, a iniţiat o anchetă pentru a stabili gradul de vinovăţie a colaboratorului său.
Precizăm că în urma situaţiei neplăcute, „regele viorii” a declarat că nu-l va mira faptul „dacă se va spune că acest incident nici nu a avut loc şi că ceea ce vorbeşte Nicolae Botgros nu este adevărat”.

Cine minte?

Vizualizări: 994

2 Comentarii

  • Nume
    12 martie 2013 | Permalink |

    V.Turcanu cred ca are dreptate,Botgrosii au intrecut masura cu birfele lor, vor sa acapareze orice.Stop Limita.Nu am inteles interviul cu botgrosu, parca vb aberatii.

  • Leana
    13 martie 2013 | Permalink |

    lui Borgros! Si tuturor membrilor formatiei Lautarii care au asistat la incident. plus ca bodyguarzii nu-s alesi dupa IQ, ci dupa muschi. Eu m-am convins inainte de o prezentare de carte cat de badarani pot fi. Aroganti mai ceva decat presedintele pe care-l apara.

Comentează