Al Pacino se însoară cu iubita mai tânără cu 40 de ani?

Al Pacino se însoară cu iubita mai tânără cu 40 de ani?

Are 72 de ani, dar asta nu-l împiedică pe legendarul actor Al Pacino să-şi aleagă iubite dintre cele mai tinere şi mai frumoase. Aşa s-a întâmplat că i-a căzut cu tronc o brunetă argentiniană de doar 32 de ani, actriţa Lucia Sola, de care e acum nedespărţit.

Conform presei din SUA, citată de libertatea.ro, Pacino s-a cuplat cu Sola în urmă cu mai bine de doi ani, dar de teama criticilor, nu a scos- o la lumină pe frumoasa Lucia decât de curând. “Aş putea să-i fiu bunic, dar ea mă face să mă simt tânăr. E mai mică decât mine cu 40 de ani, dar ne completăm spiritual perfect”, a mărturisit recent Al Pacino, declarându- se îndrăgostit până peste cap.

Mai mult decât atât, el ar avea de gând să se însoare anul acesta cu argentinianca, în ciuda protestelor fostelor lui partenere de viaţă, Jan Tarrant şi Beverly D’Angelo, care i-au dăruit trei copii. Cu o avere estimată la 185 de milioane de dolari, starul care a făcut istorie cu rolurile din “Naşul” şi “Parfum de femeie” le-ar fi mărturisit apropiaţilor săi că nu are de gând să întocmească un contract prenupţial, căci are încredere deplină în frumoasa lui logodnică. Asta deşi Lucia Sola şi-a încercat norocul la Hollywood fără prea mare succes, iar veniturile ei din industria de film sunt insignifiante .
Foto: libertatea.ro

Vizualizări: 445

Comentează