Mama Lenuţei Burghilă, ironic: „Mi-a dat şi mie un milion!”

Mama Lenuţei Burghilă, ironic: „Mi-a dat şi mie un milion!”

Ioana Burghilă, mama Lenuţa Burghilă, nu înţelege cum de fiica sa a ajuns în gura lumii şi de ce este acuzată pe nedrept de faptul că ar fi cheltuit 4 milioane de lei în interese personale atunci când aceasta era la conducerea proiectului „Caravela Culturii”.

Mama Artistei Poporului a recunoscut într-un interviu televizat că a suferit enorm când numele familiei a fost ponegrit în mass-media. „Am suferit când Lenuţa a fost acuzată că ar fi pus mâna pe sume mari de bani. S-a vorbit despre asta şi prin sat, iar eu, în glumă, spuneam că mi-a dat şi mie un milion. Doamne, de-aş fi văzut la ea acele bogăţii de care scrie presa!… Dacă fiica mea avea milioane, trăiam şi eu bine”, a mărturisit Ioana Burghilă în cadrul emisiunii „Asfalt de Moldova” de la Jurnal TV.
Şi Lenuţa Burghilă spune că-i este greu să treacă peste „minciunile” şi „acuzațiile” care i s-au adus. Artista susţine că mereu a avut doar gânduri bune în acţiunile sale, iar drept răsplată, a fost tratată „într-un mod neplăcut”. „S-a procedat neomenește. Patru ani mi-au fost închise toate uşile, toate drumurile care duc spre scenă. Îmi este greu să revin în faţa publicului şi vreau să cred că într-o bună zi se va găsi un om bun care să-mi întindă o mână de ajutor”, afirmă ea.
Înainte de sărbătorile de iarnă, Lenuţa Burghilă a lansat un videoclip la piesa „Cântec de Crăciun”, iar în viitorul apropiat intenționează să lanseze o nouă melodie.
L.N.
Foto: Captare Jurnal TV

Vizualizări: 1616

Comentează