Chivu se simte bine şi vrea să-şi petreacă restul carierei la Inter

Chivu se simte bine şi vrea să-şi petreacă restul carierei la Inter

Cristian Chivu se simte bine la Inter Milano, unde evoluează din 2007, şi ar vrea să-şi petreacă restul carierei la clubul milanez, scrie ediţia online a ziarului l’Equipe.

Internaţionalul român, un fundaş polivalent, a fost cumpărat de Inter în 2007 de la AS Roma pentru suma de 16 milioane euro. Chivu a contribuit la victoria lui Inter Milano în Campionatul Italiei din 2008, 2009 şi 2010 şi în Liga Campionilor 2010.

”Viitorul meu? La Inter!”, a declarat jucătorul român în vârstă de 32 ani (75 selecţii în naţională), exprimându-şi dorinţa de a rămâne la clubul italian. ”Cel puţin, sper, ca ei să nu se debaraseze de mine! Glumesc, sunt fericit, de-a dreptul fericit de a fi aici, iar clubul este şi el mulţumit de mine”, a adăugat Chivu.

Românul, care este capabil să joace şi fundaş central, şi fundaş stânga şi mijlocaş ofensiv, a conchis: ”Vreau să-mi închei cariera aici”.

Cristian Chivu se află sub contract cu Inter până în 2015. El nu a mai jucat de la victoria lui Inter (3-0) în faţa lui Hajduk Split în Europa League, pe 2 august, din cauza unei accidentări la degetul mare de la un picior. ”Ultimele patru luni au fost dificile, însă mă simt mai bine acum”, a declarat Chivu. ”Au apărut nişte complicaţii care au necesitat o a doua intervenţie chirurgicală, însă acum mă simt în formă pentru a relua competiţia”, a adăugat fotbalistul român. AGERPRES
Foto: AGERPRES

Vizualizări: 243

Comentează