Pavel Stratan, un romantic incurabil

Pavel Stratan, un romantic incurabil

Sunt căsătoriţi de 12 ani şi au împreună doi copii celebri, Cleopatra (10 ani) şi Cezar (3 ani). Însă asta nu-i împiedică să-şi facă surprize frumoase unul altuia sau gesturi romantice. Într-un interviu pentru APROPO, Pavel Stratan ne-a mărturisit că ştie cum să ţină aprinsă flacăra pasiunii.

Pavel Stratan păstrează viu romantismul în căsătoria sa. Zilnic, artistul îşi surprinde soţia cu flori şi cadouri. Deşi este o persoană timidă şi nu prea vorbăreaţă, interpretul ne-a mărturisit că Rodica este şi va rămâne marea iubire a vieţii sale. „Soţiei îi fac zilnic cadouri. Îmi place s-o dezmierd”, ne-a declarat Pavel Stratan.

Supus unui tratament cu electroșocuri

Luna trecută, în timpul emisiunii „Dansez pentru tine”, la care a participat, artistul a avut parte de un incident nefericit. Acesta a suferit o ruptură musculară, iar pentru a se trata a făcut zilnic fizioterapie şi proceduri de electroterapie. „În fiecare zi, timp de trei ore, făceam un tratament cu electroșocuri şi fizioterapie. Nu am avut voie să fac niciun efort, am stat mai mult la pat. Acum mă simt mai bine, iar de două săptămâni merg din nou la sala de forţă pentru a mă menține în formă. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că sunt bine”, mai spune interpretul.
Terapia cu electroșocuri este destul de des utilizată de specialişti, întrucât accelerează vindecarea. Depistată și tratată la timp, ruptura musculară se vindecă relativ repede, țesutul muscular refăcându-se mai repede decât orice alt țesut, spun specialiștii.

Se află în turneu

La momentul de faţă, Pavel Stratan se află într-un turneu prin toată România. Artistul a ţinut să precizeze faptul că nu e însoţit de Cleopatra: „S-a scris că şi fiica mea merge în turnee. Sunt aberaţii. Vreau să se înţeleagă că Cleopatra nu merge în niciun turneu”.

Despre sărbătorile de iarnă

Deşi are agenda plină de concerte, interpretul ne-a spus că sărbătorile de iarnă le va sărbători în familie. „Voi cumpăra brad natural, pe care îl vom împodobi cu toţii în ajun de Crăciun. Moşul va fi generos şi în acest an, căci Cleopatra şi Cezar au fost cuminţi. Ei deja i-au scris lui Moş Crăciun un sac de scrisori, iar el le va îndeplini dorinţele”, conchide Pavel Stratan.


Întrebat ce-şi doreşte să-i aducă în dar Moşul, interpretul ne-a răspuns: „Starea sufletească pe care am avut-o în acest an, iar dacă va fi şi mai darnic cu mine, nu mă voi supăra”.
Artistul ne-a mai dezvăluit că el lucrează la proiecte noi, iar peste o săptămână, Cleopatra va lansa o surpriză muzicală. În primăvară, mica artistă va susţine un concert la Palatul Naţional, unde-şi va lansa şi cel mai nou album intitulat „Melodii pentru copii”.
Familia Stratan va veni la Chişinău pe 7 ianuarie, pentru a petrece Crăciunul pe stil vechi alături de cei dragi.
Lena NEGRU
Foto: familiastratan.com

Vizualizări: 2915

4 Comentarii

  • fana
    11 decembrie 2012 | Permalink |

    as fi vrut sa-l vad in finala Dansez pentru tine. pacat ca s-a accidentat

  • Aliona Tofilat Brewer
    11 decembrie 2012 | Permalink |

    Sotiei lui nui iar stricaun zimbet, in rest bravo lor.

  • Nume
    19 decembrie 2012 | Permalink |

    Pavel Stratan, un rom, antic.

  • DOINA MARIN - OCT.1992
    19 decembrie 2012 | Permalink |

    TRAIASCA ROMANIA MARE IN VECHILE HOTARE
    DIN ANUL 1918 DINTRE NISTRU SI TISA !

Comentează