Ghimpu recunoaște că închide ochii la corupție

Ghimpu recunoaște că închide ochii la corupție

Unii politicieni de la guvernare tolerează corupția în numele integrării europene. Dezvăluirea scandaloasă a fost făcută de liderul PL, Mihai Ghimpu, într-un interviu pentru Radio Europa Liberă.

„Ştiţi, la noi nu este prea dulce mierea. Câteodată e amară, dar mergem înainte, fiindcă puterea centrală asta înseamnă obiectivul principal Integrarea Europeană şi el este mai important decât toate celelalte. Chiar dacă, pentru prima dată am să vă spun dvs, trebuie să închizi ochii dacă nu poţi schimba nimic şi la un corupt, şi la altul, numai ca să mergi să realizezi acest obiectiv”, a mărturisit Ghimpu, în cadrul interviului.

Or, potrivit lui Ghimpu, realizând obiectivul principal, adică integrarea în UE, atunci problemele minore se rezolvă mai ușor.

Continuarea materialului pe jurnal.md

Vizualizări: 310

One Comment

  • dumitru
    2 iulie 2012 | Permalink |

    Este un lucru dezastruos sa se faca a nu vedea unde se creste coruptia! este o crima sa ai in miina pirghii si sa nu le utilizezi pentru a stirpi capetele hidrei! Uitati-va numai la penitenciare cita coruptie! M-am adresat sa ma angajez si sefa Larisa Frija mi-a cerut 2000 de euro pentru functie. De unde sa iau eu asa bani? Ce parca ma angajez la guvern?! Unde se uita Centrul de Coruptie!

Comentează