..

Sofia Rotaru a băgat-o la puşcărie pe rivala sa!

Sofia Rotaru a băgat-o la puşcărie pe rivala sa!

La începutul acestei luni, fostul impresar al Sofiei Rotaru, Olga Koniahina, a cerut revizuirea sentinţei judecătoreşti conform căreia fusese condamnată la şase ani privaţiune de libertate pentru că şi-ar fi însuşit, fără voia interpretei, avansul pentru concertele susţinute de aceasta. Dar, deşi a prezentat suficiente dovezi ale nevinovăţiei sale, Koniahina nu a reuşit să obţină eliberarea sa din puşcărie.

Avocatul Olgăi Koniahina a declarat pentru eg.ru că s-a adresat cu o cerere către Curtea Supremă a Rusiei şi responsabilii de acolo au fost de acord că la examinarea dosarului au fost trecute cu vederea mai multe încălcări. „Am anexat la plângerea noastră şi declarația unuia dintre beneficiarii concertelor, iar acolo e scris negru pe alb că banii i i-a dat altei persoane, nu impresarului Sofiei Rotaru”, a declarat avocatul, specificând că interpreta şi impresarul ei ba erau prietene la cataramă, ba se împăcau ca mâţa cu şoarecele, iar în acea perioadă tocmai nu se înţelegeau prea bine. „Nu puteau împărţi ceva”, spune el.

„E mâna Sofiei Rotaru!”

Vestea că Rotaru a băgat-o la puşcărie pe Olga Koniahina a ajuns şi la Andrei Razin, producătorul formaţiei „Laskoviy May”, actualmente deputat din partea regiunii Stavropol, care s-a arătat indignat de situaţia creată. „Doamne, ce se întâmplă în ţara asta?! Legea este ignorată cu desăvârşire! Olga stă la puşcărie deşi e nevinovată. E numai mâna Sofiei Rotaru! Vorba e că interpreta nu i-a putut ierta lui Koniahina faptul că aceasta l-a promovat pe fostul şofer al cântăreţei, băiat talentat, de altfel, astfel că acesta a ajuns să susţină concerte în cele mai prestigioase săli de concerte din Rusia. Din câte ştiu, băiatul îi picase cu tronc celebrei interprete, iar Olga i l-a suflat de sub nas şi l-a ajutat să se lanseze în showbizz. Cred că e vorba de simplă gelozie!”, a declarat Razin.

Invidia calomniază virtutea

Unde mai pui că şi Pugaciova a turnat gaz pe foc. Koniahina a avut imprudenţa să joace la acelaşi cazinou cu primadona estradei ruse. Culmea e că impresarul lui Rotaru a luat jackpot-ul la aparatul la care Alla Pugaciova tocmai pierduse o sumă mare de bani. Şi deşi până atunci, timp de 15 ani, cele două celebre interprete erau la cuţite, soţia lui Galkin a sunat-o pe Rotaru s-o anunţe: „Koniahina a ta îţi vântură banii prin cazinouri!”.

„Şase ani? Ca pentru omucidere!”

Adrei Razin s-a arătat mirat şi de faptul că Olga Koniahina va trebui să stea la puşcărie tocmai 6 ani. „Unul dintre soliştii formaţiei mele a ucis un om. A fost judecat la 6 ani privaţiune de libertate, dar peste trei ani i-au dat drumul. Iar Olga stă din 2010, deşi n-a ucis pe nimeni. Cele două babe pensionare (Rotaru şi Pugaciova – n.n.), ca două piranii, au înșfăcat-o şi nu-i dau drumul. Pugaciova are experienţă bogată în acest sens. Îmi amintesc cum acum mulţi ani apela la persoane sus-puse de la CC al PCUS pentru a le înlătura din calea sa pe mai multe interprete, inclusiv pe Irina Ponarovskaya. Mă bucur totuşi că zgripțuroaica de Pugaciova nu a reuşit să o despartă pe Olga Koniahina de fostul şofer al Sofiei Rotaru. Dimpotrivă, dragostea celor doi e din ce în ce mai puternică, iar Alexandru o va aştepta pe Olga până va ieşi la libertate”, a declarat Razin.
Natalia Tutunaru

Vizualizări: 5320

One Comment

  • Union-istul
    23 mai 2012 | Permalink |

    Nebunie muiereasca a unor babe invechite. Rusine !
    Sofia Rotaru mai bine s-ar ocupa de apararea drepturilor românilor moldoveni
    din regiunea Cernauti care sunt ucrainizati cu forta de hoholi.

Comentează

Stimate vizitator, pe site-ul apropomagazin.md nu vor fi aprobate mesajele care conţin injurii sau limbaj licenţios