Nu a mâncat de 6 luni, dar trăieşte. Toată hrana îi trece direct prin inimă

Nu a mâncat de 6 luni, dar trăieşte. Toată hrana îi trece direct prin inimă

Din cauza unei afecţiuni unice în lume, o adolescentă britanică înfruntă în fiecare zi moartea. Boala sa nu a putut fi diagnosticată încă de medici, care nu pot spune nici ce anume o provoacă şi nici ce tratament ar putea să aducă vindecarea, informează antena3.ro.

În vârstă de 17 ani, Amy Knowles nu se poate hrăni pentru că stomacul său nu poate digera mâncarea. Din acest motiv, zilnic, timp de 12 ore, un tub conectat cu inima sa introduce în sistemul său sanguin un lichid nutriţional, asigurându-i astfel energia necesară vieţii.

Familia a descoperit destul de timpuriu problemele de sănătate ale lui Amy. Atunci când avea 11 ani, doctorii au crezut că suferă de anorexie, dar au realizat că problemele sunt mult mai grave.

Toate investigaţiile medicale efectuate nu au putut oferi un răspuns concret asupra cauzelor bolii, starea fetei agravându-se în timp, doctorii fiind nevoiţi să-i înlăture intestinul gros, care nu mai funcţiona.

“Cea mai grea parte a bolii mele este ca nu pot sa mananc nimic, iar eu iubesc mancarea. Cand mai ies la restaurant cu prietenii nu comand nimic si glumesc cu chelnerii spunandu-le ca nu pot sa-mi permit sa-mi cumpar ceva”, a declarat Amy pentru Daily Mail.

Părinţii adolescentei sunt disperaţi. Cu toate că au contactat specialişti din întreaga lume pentru rezolvarea cazului fiicei lor, nimeni nu a putut oferi o speranţă pentru viitor. Costul investigaţiilor fiind destul de mare, familia a deschis un blog de prezentare a cazului lui Amy, prin intermediul căruia au cerut şi sprijin financiar.

Vizualizări: 530

Comentează